X

MyMeeting 2.0 for iOS

Developer's Description

Met de MyMeeting app kunt u openbare vergaderingen en documenten raadplegen. Raadsleden, Statenleden en bestuurders gebruiken de MyMeeting app om papierloos te vergaderen. Zij kunnen na inloggen openbare n besloten vergaderinformatie raadplegen, stukken annoteren en annotaties delen. Documenten die zijn opgeslagen in de persoonlijke bibliotheek zijn ook offline beschikbaar.In de MyMeeting app vindt u per orgaan de vergadering met agendapunten en gekoppelde documenten. De vergaderingen zijn met de kalenderfunctie snel vindbaar. De content in de MyMeeting app is zeer divers en kan bestaan uit agendas, algemene vergaderdocumenten, verslagen, besluitenlijsten, moties, amendementen, schriftelijke vragen en ingekomen stukken.Indien beschikbaar kunt u ook audio- of videowebcasts van de vergaderingen afspelen.

Full Specifications

What's new in version 1.16.1912

Wij werken continu aan verbetering en uitbreiding van de GO. app. Bedankt voor uw feedback.Verbeteringen in deze versie:Verbeterde methode voor het opslaan en delen van annotaties.Betere afhandeling van connectie problemen. Er wordt nu meerdere malen geprobeerd connectie tot stand te brengen, alvorens een melding verschijnt.Diverse prestatie en stabiliteit verbeteringen.Lokaal opgeslagen documenten worden bewaard wanneer de bron verwijderd wordt.

General

Release June 12, 2016
Date Added June 6, 2014
Version 1.16.1912

Operating Systems

Operating Systems iOS
Additional Requirements Compatible with: ipadwifi, ipad3g, ipad2wifi, ipad23g, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini4g

Popularity

Total Downloads 0
Downloads Last Week 0
Report Software

Related Apps

Adobe Acrobat Reader: PDF Viewer, Maker & Converter

Free
Adobe Acrobat Reader: PDF Viewer, Maker & Converter
Scanner Pro - PDF document scanner with OCR logo

Scanner Pro - PDF document scanner with OCR

$3.99
Scanner Pro - PDF document scanner with OCR
iTalk Recorder logo

iTalk Recorder

Free
iTalk Recorder
Indeed Job Search logo

Indeed Job Search

Free
Indeed Job Search
Promo image for CNET Shopping

Get the best price on everything

Shop your favorite products and we’ll find the best deal with a single click. Designed to make shopping easier.