Icon of program: Resepi Periuk Serbaguna N…

Resepi Periuk Serbaguna Noxxa APK for Android

By TototomatoFreeUser Rating

Key Details of Resepi Periuk Serbaguna Noxxa

  • Koleksi pelbagai resepi pilihan menggunakan periuk tekanan Noxxa kini dihujung jari anda.
  • Last updated on June 6, 2024
  • There have been 4 updates
  • Virus scan status:

    Clean (it's extremely likely that this software program is clean)


Enlarged image for Resepi Periuk Serbaguna N…

Developer's Description

Koleksi pelbagai resepi pilihan menggunakan periuk tekanan Noxxa kini dihujung jari anda.

Koleksi pelbagai resepi pilihan menggunakan periuk tekanan Noxxa kini dihujung jari anda. Periuk Tekanan Serbaguna Noxxa (Noxxa Multifunction Pressure Cooker) adalah periuk ajaib yang sedang trending masa kini. Periuk ini nampak seperti periuk nasi biasa. Tapi jangan terkejut jika periuk ni boleh menumis, menggoreng, masak stim, memanas, slow cook, defros, masak dalam tekanan tinggi dan rendah! Ya. Semua itu mampu dilakukan oleh periuk noxxa!Dahulu periuk seumpama ini telah ada tapi menggunakan gas LPG dengan fungsi yang terhad. Namun dengan peredaran masa, inovasi koil pemanasan elektrik dicipta dan sistem sensor serta kawalan automatik disatukan. Tadaa.. jadilah periuk Noxxa yang anda nampak sekarang.

Sangat sesuai untuk ibu ibu yang suka memasak tetapi berkerjaya. Ibu yang berkerja menempuh jadual masa yang amat mencabar, 8 jam berkerja disiang hari, kemudian ambil anak anak disekolah, balik rumah malam melayan anak anak. Tenaga sudah habis untuk memasak jadi ramai yang beli makan malam diluar. Ini menyebabkan kos hidup menjadi tinggi. Dengan periuk noxxa, ibu ibu akan lebih gembira dan seronok memasak walaupun penat pulang dari kerja. Sebabnya periuk noxxa amat mudah digunakan, masakan jadi cepat siap, kurang kerja mengemas dapur, dapur bersih dan kurang bau dan macam macam kelebihan lain.

Jika anda dalam kumpulan ibu ibu yang menggunakan noxxa, rasa ingin memasak akan lebih seronok dan teruja kerana ada rakan yang berkongsi resepi dan tips gunakan noxxa. Periuk noxxa adalah pilihan bijak untuk ibu berkerjaya, ia akan mengurangkan kos makan malam dan lebih mengeratkan hubungan kekeluargaan.

Koleksi resepi ini telah di olah dari resepi di internet. Boleh juga dicuba menggunakan periuk tekanan pelbagai fungsi berlainan jenama yang mempunyai fungsi yang sama.

Terdapat resepi nasi, lauk pauk, kek serta resepi lain-lain untuk di cuba. SELAMAT MENCUBA!


Explore More