X

IPSS for iOS

By Synappz BV Free

Developer's Description

IPSS is een app om snel en gemakkelijk een gestandaardiseerde International Prostate Symptom Score vragenlijst (IPSS) in te vullen. Deze gevalideerde vragenlijst wordt door zorgprofessionals gebruikt om een duidelijke en eenduidig beeld te krijgen van de ernst van uw eventuele prostaatklachten.Na het beantwoorden van 8 vragen rekent de app automatisch de bijbehorende IPSS-score (inclusief de I- en O-component daarvan). Indien gewenst kan de app deze uitslag bewaren en over de tijd het verloop van vaker ingevulde lijsten inzichtelijk maken.Naast de IPSS-score kunt u bijhouden over welke periode u bepaalde medicijnen gebruikt en andere relevante gebeurtenissen (afspraken met de arts, operaties e.d.). Als deze informatie wordt in een overzichtelijk dagboek getoond en is ook als rapport te bekijken en te versturen per email.De app kan worden gebruikt door patinten thuis (vaak over een langere periode en herhaald ingevuld), maar is ook eenvoudig om te zetten naar een instrument om in een ziekenhuis of praktijk eenmalig de actuele IPSS-score van een bepaalde patint te verkrijgen.

Full Specifications

What's new in version 1.0.4

- Smileys QoL-score stonden in omgekeerde volgorde, dat is in deze update hersteld.- Diverse kleinere bugfixes doorgevoerd.

General

Release June 11, 2016
Date Added November 7, 2013
Version 1.0.4

Operating Systems

Operating Systems iOS
Additional Requirements Compatible with: iphone3gs, iphone3gs, iphone4, iphone4, ipodtouchfourthgen, ipodtouchfourthgen, ipad2wifi, ipad2wifi, ipad23g, ipad23g, iphone4s, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, ipadthirdgen4g, iphone5, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipodtouchfifthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini, ipadmini4g, ipadmini4g

Popularity

Total Downloads 0
Downloads Last Week 0
Report Software

Related Apps

Lose It - Calorie Counter and Weight Loss Tracker logo

Lose It - Calorie Counter and Weight Loss Tracker

Free
Lose It - Calorie Counter and Weight Loss Tracker
First Aid by American Red Cross logo

First Aid by American Red Cross

Free
First Aid by American Red Cross

Argus Calorie Counter Diet, Activity, Step Tracker

Free
Argus Calorie Counter Diet, Activity, Step Tracker
Calm: Meditation to Relax, Focus & Sleep Better logo

Calm: Meditation to Relax, Focus & Sleep Better

Free
Calm: Meditation to Relax, Focus & Sleep Better
Promo image for CNET Shopping

Get the best price on everything

Shop your favorite products and we’ll find the best deal with a single click. Designed to make shopping easier.