Icon of program: Numrat - Mso, Shkruaj dhe…

Numrat - Mso, Shkruaj dhe Luaj for iOS

By TrigonomFreeUser Rating

Key Details of Numrat - Mso, Shkruaj dhe Luaj

  • Zbuloni nj mnyr t re pr msimin e numrave n shqip pr fmijt tuaj. Aplikacioni edukues interaktiv sjell mundsin q fmijt t msojn numrat deri n 20 me...
  • Last updated on 2/22/2024
  • There have been 5 updates
  • Virus scan status:

    Clean (it's extremely likely that this software program is clean)


Enlarged image for Numrat - Mso, Shkruaj dhe…

Developer's Description

Zbuloni nj mnyr t re pr msimin e numrave n shqip pr fmijt tuaj. Aplikacioni edukues interaktiv sjell mundsin q fmijt t msojn numrat deri n 20 me...
Zbuloni nj mnyr t re pr msimin e numrave n shqip pr fmijt tuaj. Aplikacioni edukues interaktiv sjell mundsin q fmijt t msojn numrat deri n 20 me ndihmn e ilustrimeve dhe narracionit atraktiv.Veorit kryesore:- Msimin e numrave me ndrveprim dhe narracion.- Shkrimin e numrave n tabel t zez me katr ngjyra t ndryshme, ku nse shkruan numrin si duhet ather merr 3 yjet maksimale, ndrsa gabimet mund t fshihen me shpuz. Mundsit shtes pr argtim prfshijn edhe 4 lojra me 6 nivele, t cilt jan:- Vendosja e numrit t duhur n rnditjen e numrave.- Vendosja e numrave n vendin e frutave.- Gjetja e cilit nga katr numrat sht i sakt n baz t ilustrimit n tren.- Trego sa fruta i kemi n tabel.

Explore More