VISwijzer logo

VISwijzer for iOS

Developer's Description

De VISwijzer beoordeelt vissen, schaal- en schelpdieren, die in Nederland te koop zijn op duurzaamheid. Vissen kunnen vier verschillende kleuren krijgen:Blauw - KeurmerkKies het MSC keurmerk voor duurzame visserij en het ASC keurmerk voor verantwoorde kweek.Groen- Goede keusDeze vis is niet overbevist of wordt zorgvuldig gekweekt, met minimale schade aan de natuur.Geel - Tweede keusEr zijn nog problemen met de visserij of kweek.Rood - VermijdenKoop deze vis niet, ze wordt overbevist of de manier van vangst of kweek is te belastendvoor de natuur.Met de VISwijzer kun je gemakkelijk zoeken welke vis verantwoord is en welke niet. Wel zo handig als je vis koopt in de supermarkt of een lekker gerecht uitzoekt in een restaurant!De VISwijzer is een initiatief van Good Fish Foundation, Stichting De Noordzee (SDN) en het Wereld Natuur Fonds (WNF). Kijk voor meer informatie op www.goedevis.nl, www.goodfish.guide, www.wnf.nl en www.noordzee.nl.

Full Specifications

What's new in version 1.2.5

We hebben de informatie over het vangstgebied van een vis verbeterd. Je ziet nu de gebieden die internationaal gebruikt worden, en bij de extra informatie de deelgebieden waar de vis gevangen of gekweekt wordt.In de alfabetische lijst kun je nu filteren op de score van de vissen, en of deze gevangen of gekweekt is.We hebben een bug opgelost bij het ophalen van de gegevens over de visbeoordelingen.

General

Release June 10, 2016
Date Added June 10, 2016
Version 1.2.5

Operating Systems

Operating Systems iOS
Additional Requirements Compatible with: iphone3gs, iphone3gs, iphone4, iphone4, ipodtouchfourthgen, ipodtouchfourthgen, ipad2wifi, ipad2wifi, ipad23g, ipad23g, iphone4s, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, ipadthirdgen4g, iphone5, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipodtouchfifthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini, ipadmini4g, ipadmini4g

Popularity

Total Downloads 1
Downloads Last Week 0
Report Software

Related Apps

Google Chrome

Free
Google Chrome

Firefox: Private, Safe Browser

Free
Firefox: Private, Safe Browser
Truecaller - Spam Identification & Block logo

Truecaller - Spam Identification & Block

Free
Truecaller - Spam Identification & Block

WinZip - The Leading Zip, Unzip & RAR Tool

Free
WinZip - The Leading Zip, Unzip & RAR Tool
Promo image for CNET Shopping

Get the best price on everything

Shop your favorite products and we’ll find the best deal with a single click. Designed to make shopping easier.