Icon of program: Flex-Appeal

Flex-Appeal for Android

By Flex-AppealFreeUser Rating

Key Details of Flex-Appeal

  • Flex-Appeal is d app voor retail en hospitality medewerkers. Alle interne communicatie, inwerktrajecten, roosters bekijken & diensten wisselen...
  • Last updated on November 4, 2019
  • There have been 7 updates
  • Virus scan status:

    Clean (it's extremely likely that this software program is clean)


Enlarged image for Flex-Appeal

Developer's Description

Flex-Appeal is d app voor retail en hospitality medewerkers. Alle interne communicatie, inwerktrajecten, roosters bekijken & diensten wisselen...

Flex-Appeal is d app voor retail en hospitality medewerkers! Alle interne communicatie, inwerktrajecten, roosters bekijken & diensten wisselen kan met Flex-Appeal.

Als medewerker heb je een persoonlijke tijdlijn, hierin ontvang je alleen berichten die relevant voor jou zijn. In deze tijdlijn kunnen naast berichten ook polls, afbeeldingen, videos en documenten geplaatst worden. Je kunt met de chatfunctie van de app snel en gemakkelijk je collegas bereiken in een priv of groepschat.

Nieuwe collegas worden op een makkelijke, moderne manier ingewerkt met de onboarding functie in de app. De onboarding kan worden opgedeeld in modules en leuker worden gemaakt met videos en foto's.

Door integraties met je roosterprogramma kun je op de app altijd een up-to-date rooster vinden. En met de Flexchange functie is het makkelijker een vervanger vinden als je opeens niet meer kan werken.

In de app heb je altijd een duidelijk overzicht van al je collegas en hun actuele contactgegevens.

Flex-Appeal maakt interne communicatie makkelijker en leuker. Je kunt sneller vervangers vinden, altijd een up-to-date rooster bekijken en leuker en moderner worden ingewerkt. Met Flex-Appeal wordt je meer betrokken bij je bedrijf en leer je collegas beter kennen! Zooo dats Flex!

Je kunt alleen inloggen in de app als je werkgever je inlogcodes heeft gestuurd. Als je werkgever nog geen Flex-Appeal account heeft, dan kan hij of zij dit aanvragen op www.flex-appeal.nl.


Explore More