X
Card Sodexo Romania logo

Card Sodexo Romania for iOS

Developer's Description

Instaleaza aplicatia Card Sodexo Romania pentru a beneficia de acces rapid si usor la contul tau Sodexo si a-ti vizualiza pe loc soldul, istoricul tranzactiilor, dar si pentru a vedea locatiile cele mai apropiate de tine sau a recomanda o locatie favorita.

Daca esti beneficiarul unui card de masa Gusto Pass de la Sodexo, atunci aplicatia noastra te va ajuta sa iti monitorizezi constant contul, oriunde te-ai afla. Conceputa pentru a iti facilita accesul la solutiile Sodexo, aplicatia iti ofera un control sporit asupra cheltuielilor efectuate cu Gusto Card, chiar de pe telefon sau tableta, indiferent ca folosesti cardul Sodexo la cumparaturi sau la plata mesei la restaurant.

Cum te ajuta aplicatia Card Sodexo?

Vizualizezi rapid Soldul Cardului

Vizualizezi Istoricul Tranzactiilor tale

Gasesti usor toti partenerii Sodexo

Descoperi o gama larga de promotii

Recomanzi o locatie

Adaugi carduri virtuale

Afli raspunsurile la Intrebarile Frecvente

Ne contactezi direct din aplicatie

Cum functioneaza aplicatia Card Sodexo Romania?

Odata ce ai descarcat aplicatia Card Sodexo si aceasta este instalata pe dispozitivul tau, va trebui sa te inregistrezi, folosind acelasi cont, adica acelasi email si parola, ca in platforma www.cardsodexo.ro. Apoi, activeaza optiunea Tine-ma logat in aplicatie din Setari ca sa ramai inregistrat si sa-ti accesezi contul instant, de fiecare data cand redeschizi aplicatia. Tot in Setari, vei gasi si optiunea Login cu amprenta, pentru dispozitivele compatibile.

Vizualizeaza Rapid Soldul Cardului

Ai avut vreodata probleme in a-ti reaminti cati bani mai ai pe cardul de masa Gusto Pass? Ai fost macar o data intrebat de casier sau chelner cat mai ai disponibil pe card? Cu aplicatia instalata, nu mai trebuie sa cauti SMS-urile despre Gusto Pass primite dupa tranzactii sau sa intri pe email pentru a verifica soldul. Vezi toate datele de care ai nevoie intr-un singur loc. E atat de usor!

Vizualizeaza Istoricul Tranzactiilor tale

Cu totii stim ca este greu sa ne amintim pe ce am cheltuit banii. Aplicatia Card Sodexo vine in ajutor, oferind acces instant la istoricul platilor efectuate cu bonuri de masa eletronice de la Sodexo, pentru 30, 60 sau 90 de zile, sau pentru un alt interval ales de tine. Il poti chiar descarca sau trimite pe email!

Descopera rapid toti partenerii Sodexo

Cardul de masa Gusto Pass de la Sodexo este acceptat in peste 9,000 de locatii din Romania. Pentru a vedea daca locatia in care doresti sa iei masa sau sa faci cumparaturile accepta tichete de masa pe card, aceasta aplicatie este ideala. In doar cateva momente poti afla unde sa folosesti Gusto Pass Card! Oriunde te-ai afla, in aplicatia Card Sodexo Romania ai acces la o harta cu localizare care iti arata toti partenerii din preajma ta. Astfel, poti sa faci cumparaturi sau sa platesti pentru o masa la restaurant folosind Gusto Pass Card si in alte locuri decat cele cu care esti obisnuit, doar activand Locatia din telefon si cautand in reteaua Sodexo.

Recomanda o locatie

Ai o locatie preferata unde faci cumparaturi des? Sau un restaurant favorit unde iti place sa iei masa? Daca acestea nu se afla deja in reteaua de parteneri Gusto Pass, atunci e simplu sa ne recomanzi locatiile direct din aplicatie.

Afla raspunsuri la Intrebarile Frecvente

Vrei sa stii care sunt toate beneficiile Gusto Pass Card, avantajele folosirii cardului sau tehnologiei contactless? Citeste despre acestea si multe altele, inclusiv cum iti protejezi cardul, ce faci daca l-ai pierdut sau ai uitat codul PIN, intr-o sectiune dedicata aspectelor importante unde adresam cele mai frecvente intrebari si te ajutam sa descoperi cat de usor este sa folosesti cardul Sodexo.

Contacteaza-ne direct

Daca vrei sa ne lasi un mesaj sau ai nevoie de informatii suplimentare legate de tichete de masa electronice de la Sodexo, iti suntem la dispozitie si prin intemediul aplicatiei Card Sodexo Romania. Lasa-ne un mesaj direct in aplicatie si te vom contacta cat putem de repede.

Full Specifications

What's new in version 2.7.5

General

Release November 12, 2019
Date Added November 12, 2019
Version 2.7.5

Operating Systems

Operating Systems iOS
Additional Requirements Requires iOS 10.3 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Popularity

Total Downloads 7
Downloads Last Week 0
Report Software

Related Apps

Map My Walk - GPS Walking & Step Tracker logo

Map My Walk - GPS Walking & Step Tracker

Free
Map My Walk - GPS Walking & Step Tracker
Hair and Beard Styles - Try On Men's Hairstyles logo

Hair and Beard Styles - Try On Men's Hairstyles

Free
Hair and Beard Styles - Try On Men's Hairstyles
Yummly Recipes & Recipe Box logo

Yummly Recipes & Recipe Box

Free
Yummly Recipes & Recipe Box
Bumble - Meet New People logo

Bumble - Meet New People

Free
Bumble - Meet New People
Promo image for CNET Shopping

Get the best price on everything

Shop your favorite products and we’ll find the best deal with a single click. Designed to make shopping easier.