Icon of program: Autoshkolla Kosov - Teste…

Autoshkolla Kosov - Testet for iOS

By TENTONFree

Key Details of Autoshkolla Kosov - Testet

  • Testet online & Literatura.
  • Last updated on 4/12/2024
  • There have been 7 updates
  • Virus scan status:

    Clean (it's extremely likely that this software program is clean)


Enlarged image for Autoshkolla Kosov - Teste…

Developer's Description

Testet online & Literatura.

Autoshkolla ju mundson q prmes testeve me pyetje me figura dhe alternativa, si dhe shenjat dhe rregullat e trafikut n mnyr shum t leht dhe t shpejt t prgaditeni pr pjesn teorike pr marrjen e patent shoferit.

Prmes testeve me pyetje t ndryshme si situatat n trafik,rregulat e trafikut dhe siguris, shenjat e trafikut, semaforit dhe personave t autorizuar do t keni shum t leht prgaditjen e Testit Final.

N Autoshkolla mund t msoni komplet literaturn e nevojshme e cila ju duhet pr t arritur rezultate maksimale. N literatur jan t prfshira Nocionet, Shenjat e trafikut (Sinjalizimi vertikal dhe Sinjalizimi horizontal), Shenjat e personave t autorizuar, Rregullat e trafikut, siguria dhe mjetet motorike etj.

Prmes Ilustrimeve me video do te keni t leht t msoni mnyrn se si t veprojm n shum raste.

Disa prej veorive t Autoshkolls jan:

Kuizi Luaj & Mso

Teste me pyetje dhe figura

Nocionet

Sinjalizimi vertikal

Sinjalizimi horizontal

Shenjat e personave t autorizuar

Shenjat e tabels s instrumenteve

Rregullat e trafikut, siguria dhe mjetet motorike


Explore More