X

Catalunya Offline for Android

Catalunya Offline s una aplicaci per mbil feta per lInstitut Cartogrfic i Geolgic de Catalunya (ICGC) que us permet moure-us pel territori catal, prendre punts i gravar les vostres rutes i excursions amb el GPS encara que no tingueu cobertura de dades al vostre mbil.

AVS IMPORTANT: Per Android 6 i superior cal donar els permisos manualment: Settings/Apps/Catalunya Offline/permissions. (Altrament el GPS i la descrrega no funcionen)

Laplicaci permet la descrrega i visualitzaci de la cartografia de lICGC, tant del mapa topogrfic com de la ortofotomapa.

El mapa topogrfic mostra la informaci estructurada i jerarquitzada per facilitar la lectura del mapa. s mostren les corbes de nivell i informaci relativa als senders de muntanya.

Lortofotomapa mostra el detall del terreny a les escales ms grans. En aquest cas la imatge sha complementat amb certa informaci geogrfica per facilitar la seva comprensi: carreteres, camins, corriols i toponmia.

La descrrega dels fulls per a ls fora de lnia (offline) es realitza a partir del tall de 77 unitats geogrfiques amb que es publica la versi en paper del Mapa Topogrfic de Catalunya a escala 1:25.000.

El nivell de detall de la cartografia cerca el comproms entre la seva bona usabilitat i el volum de les dades dels fitxers de cartografia. Si disposeu de targeta SD els arxius semmagatzemen en aquesta per tal de no ocupar la memria interna del vostre dispositiu.

Les funcionalitats de laplicaci sn:

Descrrega del mapa topogrfic o de lortofotomapa per al seu consum offline (es recomana la descrrega dels arxius en xarxes wifi degut a la mida dels arxius).

Localitzaci de la posici de lusuari sobre el mapa.

Permet veure coordenades dels punts, tan en format geogrfic com UTM (ETRS89).

Creaci de punts sobre el mapa, b a partir del posicionament del propi mbil, b realitzant un clic llarg sobre la cartografia all on volem situar el punt. Podem posar nom al punt i descripci, tamb associar-hi fotografies i escollir-ne el color.

Gravaci de rutes i itineraris (tracks). Podem posar nom a la ruta i descripci, tamb escollir el color i determinar linterval de recollida de posicions. Tamb podem pausar la gravaci.

Laplicaci permet pujar rutes i punts que estiguin continguts en arxius (fitxers externs). Formats: .gpx, .kml i .geojson.

Els arxius que genereu tamb poden ser descarregats. Formats: .gpx i .kml.

El conjunt de punts i rutes poden ser marcats com a visibles o no, i tamb es poden esborrar.

Laplicaci permet publicar les dades recollides com a mapa a Instamaps. Instamaps s una eina web de lICGC gratuta que permet visualitzar, treballar i posar en lnia la vostra informaci geogrfica i rutes en dues i tres dimensions (www.instamaps.cat). Cal que tingueu un compte dInstamaps. Els punts i rutes que es publiquen a Instamaps sn els que sn visibles en el moment de publicar.

Podeu tamb personalitzar la mida dels botons i el color de la icona de posicionament.

Cerca de topnims (municipis, llocs, llogarets) per determinar el mapa o mapes de la zona dinters. Tamb es pot utilitzar el numero del mapa.

Es visualitza lescala grfica.

Tot i que Catalunya Offline no s, per concepte, substitutria de MapICC, si que recull moltes de les suggereixes que ens heu fet en aquesta.

Seguirem treballant en la millora daquesta App! Si voleu adrear-nos els vostres comentaris i suggerncies feu-ho a betaportal@icgc.cat.

Full Specifications

What's new in version 2.2.0

General

Release September 4, 2020
Date Added September 4, 2020
Version 2.2.0

Operating Systems

Operating Systems Android
Additional Requirements Requires Android 4.2 and up

Popularity

Total Downloads 0
Downloads Last Week 0
Report Software

Related Apps

Maps - Navigate & Explore

Free
Maps - Navigate & Explore

Google Earth

Free
Google Earth

MAPS.ME - Offline Map and Travel Navigation

Free
MAPS.ME - Offline Map and Travel Navigation

GasBuddy: Find Cheap Gas

Free
GasBuddy: Find Cheap Gas

Get the best price on everything

Shop your favorite products and we’ll find the best deal with a single click. Designed to make shopping easier.