Loje Fjalesh 2 logo

Loje Fjalesh 2 for iOS

By Fugo Free

Developer's Description

Vazhdim i lojs me fjal m me varsi dhe sfiduese deri tani!** 10.000.000 lojtar t regjistruar n gjith botn **** Konkuroni n linj me mijra lojtar*** Gar me shum Lojtar n Linj* Lojra Unike Cdo Raund* 4 Mnyra t Ndryshme Loje* Sistem me Nivele dhe Klasifikime* Kart Piksh Personale... dhe shum m tepr!Loja sht e leht: Vet terhiqni gishtin mbi grmat e tabels dhe lidhini pr t krijuar fjal. Gjeni sa m shum t jet e mundur nga fjalt e fshehura brenda kohs.Konkuroni me mijra lojtar n koh reale.

Full Specifications

What's new in version 1.0.2

General

Release June 12, 2016
Date Added February 8, 2014
Version 1.0.2

Operating Systems

Operating Systems iOS
Additional Requirements Compatible with: iphone3gs, iphone3gs, iphone3gs, iphone3gs, ipadwifi, ipadwifi, ipadwifi, ipadwifi, ipad3g, ipad3g, ipad3g, ipad3g, ipodtouchthirdgen, ipodtouchthirdgen, ipodtouchthirdgen, ipodtouchthirdgen, iphone4, iphone4, iphone4, iphone4, ipodtouchfourthgen, ipodtouchfourthgen, ipodtouchfourthgen, ipodtouchfourthgen, ipad2wifi, ipad2wifi, ipad2wifi, ipad2wifi, ipad23g, ipad23g, ipad23g, ipad23g, iphone4s, iphone4s, iphone4s, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen, ipadthirdgen, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, ipadthirdgen4g, ipadthirdgen4g, ipadthirdgen4g, iphone5, iphone5, iphone5, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipodtouchfifthgen, ipodtouchfifthgen, ipodtouchfifthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadfourthgen4g, ipadfourthgen4g, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini, ipadmini, ipadmini, ipadmini4g, ipadmini4g, ipadmini4g, ipadmini4g

Popularity

Total Downloads 5
Downloads Last Week 0
Report Software

Related Apps

Pokemon GO logo

Pokemon GO

Free
Pokemon GO
HQ - Live Trivia Game Show logo

HQ - Live Trivia Game Show

Free
HQ - Live Trivia Game Show

Air Traffic Controller 4.0 XL Lite - The free ATC airplane simulator Game

Free
Air Traffic Controller 4.0 XL Lite - The free ATC airplane simulator Game
Dragon City Mobile logo

Dragon City Mobile

Free
Dragon City Mobile
Promo image for CNET Shopping

Get the best price on everything

Shop your favorite products and we’ll find the best deal with a single click. Designed to make shopping easier.