Icon of program: e-Albania

e-Albania for iOS

By AKSHIFreeUser Rating

Key Details of e-Albania

  • Shrbimet e administrats publike n pajisjen tuajAplikacioni e-albania.al shrben si nj port, nprmjet s cils do person i interesuar mund t marr...
  • Last updated on 6/18/2016
  • There have been 2 updates
  • Virus scan status:

    Clean (it's extremely likely that this software program is clean)


Developer's Description

Shrbimet e administrats publike n pajisjen tuajAplikacioni e-albania.al shrben si nj port, nprmjet s cils do person i interesuar mund t marr...
Shrbimet e administrats publike n pajisjen tuajAplikacioni e-albania.al shrben si nj port, nprmjet s cils do person i interesuar mund t marr nprmjet internetit, n do koh dhe nga kudo shrbime elektronike t ofruara nga institucionet publike n Shqipri. Portali, s bashku me Platformn Qeveritare t Ndrveprimit nprmjet t cils institucionet ndrveprojn duke shkmbyer t dhna n koh reale, jan pjes e rndsishme e strategjis s Qeveris, pr t ofruar shrbime elektronike nprmjet nj pike t vetme kontakti. Key FeaturesFaturat e energjis elektrike, kundravajtjet rrugore (gjobat), pikt e drejtuesit t mjetit, gjurmimi i shtjeve gjyqsore, taksat e automjetit, t dhna t gjendjes civile, regjistrimi fillestar i biznesit pran Qendrs Kombtare t Regjistrimit, taksat dhe tarifat vendore, notat e provimeve t maturs, lista e barnave t rimbursueshme, t dhnat e Karts s Shndetit etj. vijn n do moment n telefonin apo tabletin tuaj nprmjet aplikacionit e-albania.

Explore More


Full Specifications

GENERAL
Release
May 4, 2015
Latest update
June 18, 2016
Version
2.0
OPERATING SYSTEMS
Platform
iOS
Operating System
iOS 12.1.2
Additional Requirements
Compatible with: iphone4, iphone4, ipad2wifi, ipad2wifi, ipad23g, ipad23g, iphone4s, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, ipadthirdgen4g, iphone5, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipodtouchfifthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini, ipadmini4g, ipadmini4g
POPULARITY
Total Downloads
6
Downloads Last Week
0

Related Software