X

Agro & Chemie for iOS

By Performis BV Free

Developer's Description

Ondernemen in de Biobased economy in Nederland en VlaanderenAgro&Chemie is ht platform voor informatie-uitwisseling kennisoverdracht en discussie over de kansen van de biobased economy voor ondernemers, beleidsmakers en kenniswerkers in de sectoren Agro en Chemie in Nederland en Vlaanderen. Agro&Chemie bereikt niet alleen de top van de sectoren maar betrekt nadrukkelijk het brede MKB bij de biobased agenda van de partners. Invalshoek: Kennis en beleid in een goed evenwicht met toepassing en valorisatie (best practices).Agro&Chemie maakt de biobased-agendas van toonaangevende bedrijven, overheden en kennisinstellingen zichtbaar en stimuleert cross-sectorale ontmoeting en samenwerking tussen chemie en agro met oog voor de raakvlakken met logistiek, energie en andere sectoren.

Full Specifications

What's new in version 4.0.1

We blijven onze applicaties continu verbeteren om onze lezers zo goed mogelijk te bedienen.In dat proces hebben we een aantal problemen met de applicatie opgelost.Wat vind jij van onze applicaties? Geef ons een review!Bugfixes:- Mogelijke problemen met verkeerd openen van push-notifications opgelost- Optimalisatie verbeteringen in de API toegepast- Kleine bugs in de applicatie opgelost.

General

Release June 11, 2016
Date Added March 27, 2013
Version 4.0.1

Operating Systems

Operating Systems iOS
Additional Requirements Compatible with: iphone3gs, iphone3gs, ipadwifi, ipadwifi, ipad3g, ipad3g, ipodtouchthirdgen, ipodtouchthirdgen, iphone4, iphone4, ipodtouchfourthgen, ipodtouchfourthgen, ipad2wifi, ipad2wifi, ipad23g, ipad23g, iphone4s, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, ipadthirdgen4g, iphone5, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipodtouchfifthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini, ipadmini4g, ipadmini4g

Popularity

Total Downloads 1
Downloads Last Week 0
Report Software

Related Apps

Twitter logo

Twitter

Free
Twitter
Flipboard: News For Every Passion logo

Flipboard: News For Every Passion

Free
Flipboard: News For Every Passion
Newsroom - News that gets you talking logo

Newsroom - News that gets you talking

Free
Newsroom - News that gets you talking
Stitcher for Podcasts logo

Stitcher for Podcasts

Free
Stitcher for Podcasts
Promo image for CNET Shopping

Get the best price on everything

Shop your favorite products and we’ll find the best deal with a single click. Designed to make shopping easier.