X

Join or Sign In

Sign in to add and modify your software

Continue with email

By joining Download.com, you agree to our Terms of Use and acknowledge the data practices in our Privacy Policy.

TopoMania for iOS

By David Pront $2.99

Developer's Description

Het bekende oefenprogramma voor Topografie is nu ook beschikbaar als iPad app.De TopoMania app is geschikt voor iPhones en iPads, maar uitgebreidere kaarten kunnen moeilijk speelbaar zijn op kleine schermen en de kaarten kunnen niet ingezoomd worden.Met de TopoMania app kunnen honderden topografische oefenkaarten gespeeld worden, en het aanbod blijft groeien. De kaarten zijn gericht op het Nederlandse en Belgische topografie onderwijs.Bovendien kan je op de TopoMania website je eigen kaarten samenstellen en deze vervolgens in de app gebruiken. Hierdoor zijn de mogelijkheden onbeperkt!De kaarten in TopoMania zijn tot stand gekomen in samenwerking met leerkrachten en leerlingen. In de loop van de afgelopen jaren is een indrukwekkende collectie opgebouwd van kaarten die direct toepasbaar zijn op de lessen op school.En mocht je toch nog een kaart nodig hebben die nog niet in het programma zit of een bestaande kaart willen aanpassen, dan kan je op de topomania website zelf je eigen kaarten samenstellen.De TopoMania oefeningen zijn leuk, uitdagend en leerzaam! Er zijn vier spelletjes die met elke kaart gespeeld kunnen worden.Racen - Aanwijzen - Multiple Choice en SlepenWil je eerst kennismaken met de kaarten van TopoMania, ga dan naar de website www.topomania.net. Alle kaarten die je hier vindt kan je ook in de app gebruiken.kenmerken:- Veelgeprezen en meest gebruikte topografie oefenprogramma- Kaarten voor Nederland, Belgi, Europa, Afrika, Azi, Amerka, Wereld.- In-app voortgangsrapportage met rapportcijfers- Zelf kaarten maken op de website en gebruiken in de app- Verschillende niveaus maakt de app geschikt voor leeftijden van 4 tot 100 !- Geen reclame en geen in-app aankopen!

Full Specifications

What's new in version 1.2.1

- Kaarten laden sneller.- Links naar kaarten op de website kunnen de app starten en de kaart automatisch laden.- Diverse kleine cosmetische veranderingen.

General

Release May 2, 2016
Date Added April 23, 2014
Version 1.2.1

Operating Systems

Operating Systems iOS
Additional Requirements Compatible with: iphone3gs, ipadwifi, ipad3g, ipodtouchthirdgen, iphone4, ipodtouchfourthgen, ipad2wifi, ipad23g, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini4g

Popularity

Total Downloads 23
Downloads Last Week 0
Report Software

Related Apps

Peak - Brain Training

Free
Peak - Brain Training

Elevate - Brain Training and Games

Free
Elevate - Brain Training and Games

Turnitin Feedback Studio

Free
Turnitin Feedback Studio

NaturalReader Text to Speech

Free
NaturalReader Text to Speech