Albanian TV - Shiko Tv Shqip for Android

Screenshots

Developer's Description

Aplikacioni ALBANIN TV ju mundson t:

Shikoni Kanalet shqiptare nga Kosova, Shqipria, Maqedonia, dhe diaspora.

Lexoni, dgjoni, apo shikoni lajmet dhe ndani ato me miqt tuaj

Informohuni me t dhnat e fundit pr motin n Kosov, Shqipri dhe Maqedoni.

Lexoni Horoskopin

E shum t tjera!!!!

Plqeni Albanian TV? Na vlersoni n Play Store. N qofte se keni ndonje pyetje apo sugjerim, ju lutem na shkruani n Facebook https://www.facebook.com/AlbanianTVapp/

Full Specifications

What's new in version 5.2

General

Release November 28, 2019
Date Added November 28, 2019
Version 5.2

Operating Systems

Operating Systems Android
Additional Requirements Requires Android 4.1 and up

Popularity

Total Downloads 48
Downloads Last Week 0
Report Software

Related Apps

YouTube TV - Watch & Record Live TV

Free
YouTube TV - Watch & Record Live TV

Hulu: Stream TV, Movies & more

Free
Hulu: Stream TV, Movies & more

Vudu Movies & TV

Free
Vudu Movies & TV

Amazon Prime Video

Free
Amazon Prime Video

Best VPN Services for 2020

Best for privacy

3 months free with 1-year plan

Best for customer support

$39.99 for the first 12 months

Best for zero logs

$4.87.99/months for a 1-year plan

Best money-back guarantee

$2.99/months for a 3-year plan