Icon of program: Unit Victor

Unit Victor for Android

By No Worries CompanyFreeUser Rating

Key Details of Unit Victor

  • Unit Victor is d app speciaal voor veteranen.
  • Last updated on 12/29/2019
  • There have been 5 updates
  • Virus scan status:

    Clean (it's extremely likely that this software program is clean)


Enlarged image for Unit Victor

Developer's Description

Unit Victor is d app speciaal voor veteranen.

Unit Victor is d app speciaal voor veteranen. Via Unit Victor kun je gemakkelijk contact houden met je oud-collegas, en op de hoogte blijven van nieuws, evenementen en informatie voor veteranen.

Unit Victor biedt het volgende:

VERBINDING: Houd contact met oud-collegas en vind kameraden die je uit het oog verloren bent weer terug. Je kunt zoeken op naam, missie, jaartal, krijgsmachtonderdeel of bijnaam.

INFORMATIE: Vind alle informatie die voor jou als veteraan relevant is. De app biedt een duidelijk overzicht van veteranen-evenementen, nieuws rondom veteranen en Defensie, praktische Q&A en contactgegevens van relevante organisaties.

BESLOTEN: De omgeving van Unit Victor is voor en door veteranen, en is enkel toegankelijk met een registratienummer.

VEILIG: Unit Victor geeft topprioriteit aan de veiligheid van jouw data. Alle chats zijn geanonimiseerd en beveiligd door middel van encryptie.

STATUS: Krijg inzicht in je gewoontes op het gebied van beweging en telefoongebruik. Hiervoor maakt Unit Victor gebruik van de stappen uit de Health.

KAMERAADSCHAP: Sta klaar voor je mede-veteranen. Voor de gezelligheid, en indien nodig tijdens een moeilijk moment. Zelfs als je de app zelf niet gebruikt help je andere veteranen door bereikbaar te zijn, maar ook door data te verzamelen voor onderzoek (anoniem en versleuteld).

* Unit Victor is geen medisch hulpmiddel.

* Unit Victor maakt gebruik van de internetverbinding (4G/3G/2G/EDGE of Wi-Fi, wanneer beschikbaar) van je telefoon om berichten te sturen. Het versturen van berichten is dus gratis. Wel kunnen er datakosten in rekening worden gebracht. Neem contact op met je aanbieder voor meer informatie.


Explore More


Full Specifications

GENERAL
Release
December 29, 2019
Latest update
December 29, 2019
Version
1.4.2
OPERATING SYSTEMS
Platform
Android
Additional Requirements
Requires Android 4.4 and up
POPULARITY
Total Downloads
0
Downloads Last Week
0

Related Software