Icon of program: Ucenicul Bucatar

Ucenicul Bucatar for Android

By KidsopiaFreeUser Rating

Key Details of Ucenicul Bucatar

  • Dragostea copiilor pentru gtit nu se termin niciodat. Cu iarb i noroi, cu bile de plastic i cutii de pantofi, cu ap de mare, nisip i alge, n...
  • Last updated on August 18, 2020
  • There have been 8 updates
  • Virus scan status:

    Clean (it's extremely likely that this software program is clean)


Enlarged image for Ucenicul Bucatar

Developer's Description

Dragostea copiilor pentru gtit nu se termin niciodat. Cu iarb i noroi, cu bile de plastic i cutii de pantofi, cu ap de mare, nisip i alge, n...

Dragostea copiilor pentru gtit nu se termin niciodat! Cu iarb i noroi, cu bile de plastic i cutii de pantofi, cu ap de mare, nisip i alge, n orice mprejurare copiii se vor distra buctrind. Am creat aceast aplicaie educativ pentru ca ei, iubitorii de torturi de nisip s evolueze la nivel de Master Chef!

Alturi de un buctar rotund i bonom cei mici vor nva n trei niveluri ce nseamn buctreala: n primul nivel vor alege ntre ce este de mncare i ce nu, apoi ce nseamn micul dejun, prnzul sau cina, alegnd ntre zeci de meniuri pentru ca la final s aleag ingrediente pentru delicioase feluri de mncare.

Ucenicul Buctar nu este un joc, este o lume n care micuii vor nva minunate lucruri despre alimente, ingrediente i ce st n spatele meniurilor cunoscute de ei acas doar n form finit.

S nu v mirai atunci cnd v vor aminti cum se fac cltitele!

i nu uitai c este o aplicaie Kidsopia! Aa c cei mici nu vor fi expui reclamelor, nu vor fi stresai de timpi sau scoruri de atins. Se vor juca ct vor, aa cum vor, nvnd lucruri noi.

V place jocul nostru? Dac da, dai-ne un rating!

Comentarii? Sugestii? V ascultm!

Kidsopia ofer o gam larg de jocuri distractive i modaliti creative de a nva copilul lucruri noi.

Platforma Kidsopia este perfect pentru micuii de 2 i 3 ani, pentru copii de grdini (de la 4 la 5 ani) i pentru cei care abia acum ncep coala (6 i 7 ani), prezentndu-le multe din ideile de baz i noiunile pe care un copil trebuie s le neleag i s le stpneasc corect.

Kidsopia este o platform educaional bazat pe studiul UNICEF: Repere Fundamentale pentru nvarea Timpurie a Copilului de la Natere pn la 7 ani (RFIDT).

Dorim s oferim o cale amuzant i intuitiv de a nva cifrele, numratul i literele, desenatul i coloratul, mrimi, forme i imagini, diferene i asemnri, animale i multe altele, toate prezentate prin intermediul jocurilor i povetilor noastre.

nglobnd cele cinci arii de dezvoltare: intelectual, creativ, emoional, dezvoltare fizic i dezvoltarea social platforma Kidsopia ofer un element ajuttor pentru prini n procesul de educare al copiilor prin joac.

Ne-am bazat pe exerciiu i practic ca fundament n procesul de nvare al domeniilor precum tiin (matematic, geometrie, fizic, chimie), biologie (corpul uman, animale, plante), art (colorat, desenat, pictat), logic (puzzle-uri de imagini i cuvinte), dezvoltarea emoional (contiina de sine, ncrederea n sine, moduri de a face fa i a nelege sentimentele).

Cu ajutorul platformei Kidsopia copilul va trece printr-un proces constnd n 3 etape:

1. Acumularea i nelegerea noilor concepte.

2. Fundamentarea acestor noiuni prin procesul de exersare.

3. Dezvoltarea capacitii de a recunoate, asocia i aplica aceste noi informaii.

Scopul aplicaiilor din Kidsopia este ca cei mici s nvee ntr-o manier relaxat, jucu i inteligent conceptele expuse mai sus.

Mai multe detalii pe: www.kidsopia.ro

Limba: Romna (Romnia, Moldova)


Explore More