Icon of program: Tli mese - Bogy s Babca

Tli mese - Bogy s Babca APK for Android

By ONCE Digital Arts.FreeUser Rating

Key Details of Tli mese - Bogy s Babca

  • A Bogy s Babca mesk fszereplje Bogy, a csigafi s Babca, a katicalny.
  • Last updated on June 6, 2024
  • There have been 2 updates
  • Virus scan status:

    Clean (it's extremely likely that this software program is clean)


Enlarged image for Tli mese - Bogy s Babca

Developer's Description

A Bogy s Babca mesk fszereplje Bogy, a csigafi s Babca, a katicalny.

A Bogy s Babca mesk fszereplje Bogy, a csigafi s Babca, a katicalny. Az vszakos knyvbl kszlt alkalmazs tli mesje a szarvasbogr s a mhecske veszekedsvel kezddik. Feltnik Bagolydoktor, s a dombtet megtelik hemberekkel.

A Bogy s Babca sorozat els ktete 2004-ben jelent meg az ptszmrnk vgzettsg Bartos Erika rajzaival s szvegvel, a Pozsonyi Pagony knyvkiad gondozsban. A sorozat hamarosan a legkisebbek kedvencv vlt, npszersge szjrl szjra terjedt. Az els ktetet sok jabb knyv kvette, melyek fszereplje Babca, a katicalny, Bogy, a csigafi, s bartaik.

A sorozat szmos djat tudhat magnak. A Bogy s Babca bbkillts Mzeumbart elismerst kapott Szkelyudvarhelyen s oklevelet a Szabadkai Nemzetkzi Bbsznhzi Fesztivlon, a Bogy s Babca rajzfilmmel a Kedd Animcis Stdi elnyerte Knban a Jiangyini Nemzetkzi Gyerekfilm-fesztivl Legjobb Rvidfilm djt, az olaszorszgi Premio Cartoon Kids djat s a Kecskemti Filmfesztivl kznsgdjt, a rajzfilmet bemutattk a Japn Animcis Fesztivlon is. A Bogy s Babca knyvek kirdemeltk az Isztambuli Knyvfesztivl Plakettjt, 2016-ban pedig a Bogy s Babca sorozat megkapta az v legnpszerbb meseknyvnek tlt Aranyknyv-djat. A szerz 2015-ben Pro Familiis djat vehetett t az Emberi Erforrsok Minisztriumtl, kimagasl szakmai tevkenysge elismerseknt.


Explore More


Full Specifications

GENERAL
Release
May 12, 2020
Latest update
June 6, 2024
Version
1.2.0
OPERATING SYSTEMS
Platform
Android
Operating System
Android 13.0
POPULARITY
Total Downloads
0
Downloads Last Week
0

Related Software