SYNDLE app logo

SYNDLE app for iOS

Developer's Description

De SYNDLE app stelt gebruikers in staat om mobiel te leren, kennis te raadplegen, inspiratie op te doen en in contact te zijn met trainer/coach en mede-studenten of collegas. Met een persoonlijke inlogcode heb je toegang tot jouw leeromgeving en e-learning modules inclusief jouw voortgang, je persoonlijke berichten en relevante informatie voor jouw functie of training. Er zijn leuke videos, fotos of belangrijke documenten voor jou te vinden, net als het laatste nieuws.De app kan ingezet worden als onderdeel van trainings- en opleidingstrajecten of als ondersteuning van organisatie ontwikkeling. Deze app is gekoppeld aan het E-portaal en zorgt voor de verbinding tussen opleider, trainer, coach, leidinggevende, deelnemers en collegas.SYNDLE is gespecialiseerd in organisatie-, mindset- en gastvrijheidontwikkeling. In de trajecten van SYNDLE wordt gebruik gemaakt van blended learning waarmee de borging van leren in de organisaties zo vroeg mogelijk vorm gegeven en ondersteund wordt.Het is voor organisaties eenvoudige e-learningmodules te ontsluiten en te beheren, mensen te informeren en te inspireren, mensen aan elkaar te verbinden, digitaal te coachen, kennis te ontsluiten en resultaten zichtbaar te maken.Coachen, motiveren, trainen, opleiden en ontwikkelen worden hierdoor nog effectiever!

Full Specifications

What's new in version 2.1

Deze nieuwe SYNDLE app vervangt de oude HFactor app; alle functionaliteiten van voorheen, in een frisse nieuwe uitstraling!

General

Release June 12, 2016
Date Added February 19, 2014
Version 2.1

Operating Systems

Operating Systems iOS
Additional Requirements Compatible with: iphone4, ipad2wifi, ipad23g, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini4g

Popularity

Total Downloads 0
Downloads Last Week 0
Report Software

Related Apps

Peak - Brain Training logo

Peak - Brain Training

Free
Peak - Brain Training
Elevate - Brain Training and Games logo

Elevate - Brain Training and Games

Free
Elevate - Brain Training and Games
Turnitin Feedback Studio logo

Turnitin Feedback Studio

Free
Turnitin Feedback Studio

NaturalReader Text to Speech

Free
NaturalReader Text to Speech
Promo image for CNET Shopping

Get the best price on everything

Shop your favorite products and we’ll find the best deal with a single click. Designed to make shopping easier.