X
Smart Glasses logo

Smart Glasses for Android

Developer's Description

Smart Glasses permet mostrar textos i efectes visuals en unes ulleres Macetech LED Matrix Shades equipades amb un adaptador Bluetooth HC-05.

Smart Glasses est adreat a 3 perfils dusuari diferents :

COMUNICACI : Persones amb dificultats o discapacitat per a comunicar-se verbalment a causa de trastorns en la parla o mudesa, o b persones que no volen que la seva veu real sigui identificada. Es pot escriure qualsevol text, per sincorporen diverses frases predeterminades que permeten interactuar rpidament sense haver dusar el teclat del telfon mbil. Aquestes frases sagrupen en diferents categories (salutaci, presentaci, conversa, conformitat i disconformitat). La categoria de presentaci es completa amb frases que inclouen dades personals prviament enregistrades per lusuari.

INFORMACI : La persona que porta les ulleres pot mostrar informacions dinters diverses, com ara el dia i hora, o lestat del temps atmosfric en la ubicaci actual (Weather Underground). Tamb pot mostrar els titulars de diferents seccions de la premsa del dia (Diari Ara, The Guardian o The New York Times). La informaci s'obt a partir de APIs o fils RSS dels diferents serveis.

OCI : Ideal per a convertir-se en el centre datenci en locals doci, mostrant efectes visuals divertits, com ara cors que bateguen, equalitzadors grfics, efectes de pluja Aquest perfil permet mostrar qualsevol text escrit per lusuari o b, de forma ms sorprenent, parlat directament en el mbil. Tamb es poden mostrar acudits breus. Aquest perfil est adreat a gent jove.

Smart Glasses ha estat desenvolupat per alumnes de 4t d'ESO de l'Institut Sant Andreu (2016-2017).

Full Specifications

What's new in version 2.1

General

Release July 14, 2020
Date Added July 14, 2020
Version 2.1

Operating Systems

Operating Systems Android
Additional Requirements Requires Android 1.6 and up

Popularity

Total Downloads 0
Downloads Last Week 0
Report Software

Related Apps

Facebook

Free
Facebook
Instagram logo

Instagram

Free
Instagram
Grindr - Gay chat logo

Grindr - Gay chat

Free
Grindr - Gay chat
Pinterest logo

Pinterest

Free
Pinterest
Promo image for CNET Shopping

Get the best price on everything

Shop your favorite products and we’ll find the best deal with a single click. Designed to make shopping easier.