Pianoconcert App logo

Pianoconcert App for iOS

Developer's Description

Clients de Pianoconcert, benvinguts a la nostra nova App!A partir d'ara aquesta aplicaci ser la vostra via de comunicaci directa amb la nostra empresa, fent molt ms fcil enviar un correu, trucar o fer una comanda d'un del nostres pianos. A travs del vostre iPhone podreu triar el piano que ms sescaigui per el vostre esdeveniment i fer-ne una comanda directament. I per fer aquesta operaci ms senzilla, podrs guardar les dades de contacte a lapp, de manera que no caldr que les escriguis en totes les comandes que envis.COMENTARISSi teniu qualsevol problema o suggeriment amb l'app no dubteu en contactar amb nosaltres, afegirem tot all que faciliti l's de l'aplicaci.

Full Specifications

What's new in version 2.0.1

--2.0.1Hem solucionat un problema d'usabilitat que no permetia veure correctament el selector de data del formulari de comanda.--2.0Amb el llanament de iOS 9, la nova versi del sistema operatiu, hem actualitzat la nostra app per qu sigui totalment compatible i hem afegit algunes caracterstiques que funcionaran si installes la nova versi:- Cerca els models amb Spotlight- Importa les dades de contacte des d'una targeta de la teva llibreta de contactes- Handoff: continua a la nostra pgina web si tens un ordinador Mac apropTamb hem fet vries millores d'usabilitat.

General

Release June 13, 2016
Date Added December 10, 2014
Version 2.0.1

Operating Systems

Operating Systems iOS
Additional Requirements Compatible with: iphone4, iphone4, ipad2wifi, ipad2wifi, ipad23g, ipad23g, iphone4s, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, ipadthirdgen4g, iphone5, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipodtouchfifthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini, ipadmini4g, ipadmini4g

Popularity

Total Downloads 0
Downloads Last Week 0
Report Software

Related Apps

Microsoft PowerPoint logo

Microsoft PowerPoint

Free
Microsoft PowerPoint
Microsoft Excel logo

Microsoft Excel

Free
Microsoft Excel
CamScanner | Document Scanner and PDF Creator logo

CamScanner | Document Scanner and PDF Creator

Free
CamScanner | Document Scanner and PDF Creator
Microsoft Word logo

Microsoft Word

Free
Microsoft Word
Promo image for CNET Shopping

Get the best price on everything

Shop your favorite products and we’ll find the best deal with a single click. Designed to make shopping easier.