X

pakdetrein for iOS

By Pentasol Free

Developer's Description

De PakDeTrein app is eigenlijk onmisbaar voor iedereen die vaak of minder vaak met het de trein gaat. Maar ook heel handig als je meer sporadisch de trein pakt.Nooit meer een trein missen! Altijd op juiste perron.Niet hoeven rennen als het niet nodig is.Nog net de voorgaande trein kunnen pakken, omdat die vertraging heeft.Vind eenvoudig de dichtbijgelegen stations in Nederland. Of kies er een uit de alfabetische lijst of op basis van station type. Of maak een lijst met favoriete stationsen kies daaruit. Een handige kaart toont de kortste weg (te voet) naar het station!We tonen alle vertrekkende treinen. Ook de treinen die al weg hadden moeten zijn, maar vertraging hebben! Deze gegevens worden continue bijgewerkt. Altijd helemaal bij!Wijzigingen in de belangrijkste vertrek informatie (tijden en spoor) worden met kleuren aangegeven. En treinen die op het punt staan om te vertrekken, zodat je nog een sprintje kunt maken en deze halen.- Alle Nederlandse stations- Kies je favoriete stations- De afstand tot ieder station- Buitenlandse stations in lijst (uitschakelbaar)- Kies de weergave op basis van station type- Kaart met route naar station van keuze- Weergave van type trein- Vertrektijd en vertragingstijd- Berekening resterende tijd tot gepland vertrek- Perron en perron wijzigingen- Trein informatie als bestemming, route informatie en reis informatie- Kies voor stoptreinen, sneltreinen, intercity etc- Verbergen van bepaalde vervoerders- Vertrek van internationale treinen- Kaart met huidige locatieWerkt snel en intutief. Speciaal voor de reiziger die op pad is en de trein wil pakken!

Full Specifications

What's new in version 2.0.0

We hebben functionaliteit toegevoegd waarmee je je eigen favoriete stations kunt opgeven. Deze kun je nu direct in de station lijst laten tonen.Nog meer mogelijkheden voor het naar eigen wens instellen van de App. Favorieten tonen en het weergeven van de vertrektijd in minuten of uren.

General

Release June 18, 2016
Date Added April 24, 2015
Version 2.0.0

Operating Systems

Operating Systems iOS
Additional Requirements Compatible with: ipad2wifi, ipad2wifi, ipad23g, ipad23g, iphone4s, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, ipadthirdgen4g, iphone5, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipodtouchfifthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini, ipadmini4g, ipadmini4g

Popularity

Total Downloads 0
Downloads Last Week 0
Report Software

Related Apps

Google Earth

Free
Google Earth

Lyft

Free
Lyft

Uber

Free
Uber

Airbnb

Free
Airbnb

Get the best price on everything

Shop your favorite products and we’ll find the best deal with a single click. Designed to make shopping easier.