Icon of program: Naa mrea

Naa mrea for iOS

By Vip mobile d.o.o.FreeUser Rating

Key Details of Naa mrea

  • Da va posao bre raste.
  • Last updated on November 4, 2019
  • There have been 2 updates
  • Virus scan status:

    Clean (it's extremely likely that this software program is clean)


Developer's Description

Da va posao bre raste.

Predstavljamo vam novu poslovnu aplikaciju koja olakava poslovanje i prua priliku da veoma jednostavno doete do novih poslova i uspostavite saradnju sa preduzetnicima i kompanijama iz itave Srbije. Naa mrea pomae u tome da poveate vidljivost posla i da brzo i besplatno ponudite svoje usluge ili da pronaete povoljnije usluge potrebne vaoj kompaniji. Bilo da ste preduzetnik koji poinje biznis, ili velika firma koja trai nove prilika za jo vrednija partnerstva, Naa mrea vam pomae da u tome uspete.

Ako traite nove poslove ili elite da pronaete usluge koje su vam potrebne, kreirajte profil svoje firme i umreite se sa drugim kompanijama. U okviru sekcije Umrei me dobite priliku da vidite ta druge kompanije ele pregledom njihovih objava, oglaenim nabavkama, oglaava svoje nabavke i da o svemu tome kroz aplikaciju direktno pregovara sa drugim firmama i moguim poslovnim partnerima. Pronai firmu sa kojom eli da sarauje, pogledaj ta im je potrebno i jednostavno poalji svoju ponudu.

Ako eli da uz poslovnu mreu proiri znanje i naui neto novo nudimo ti veliki broj korisnih saveta i praktinih primera za uspenije poslovanje. Unutar sekcije Informii me pronai e sve informacije koje su ti potrebne bilo da je u pitanju savet strunjaka, inspirativna pria, primer kupoprodajnog ugovora ili kalendar poslovnih dogaaja. Ukoliko to nije dovoljno svakom strunjaku moe da postavi dodatna pitanja vezana ba za tvoj posao ili da i sam da savet ili podeli svoje iskustvo.

Kao deo Nae mree stiete pravo na dodatne popuste i pogodnosti. U sklopu sekcije Podri me u saradnji sa naim partnerima za vas smo pripremili itav niz promotivnih ponuda koje su dostupne Vip biznis korisnicima koji imaju kreiran profil svoje firme na Naoj mrei.

Da tvoj posao bolje radi i ostvari bri rast instaliraj aplikaciju, kreiraj profil i otkrij itav svet mogunosti, podrke i pogodnosti koje dobija kao korisnik Nae mree.


Explore More


Full Specifications

GENERAL
Release
November 4, 2019
Latest update
November 4, 2019
Version
1.8.1
OPERATING SYSTEMS
Platform
iOS
Operating System
iOS 12.1.2
Additional Requirements
Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
POPULARITY
Total Downloads
0
Downloads Last Week
0

Related Software