Icon of program: elMeuBus

elMeuBus for iOS

By CAMINA LAB, S.L.FreeUser Rating

Key Details of elMeuBus

  • Servei de Bus a demanda.
  • Last updated on June 26, 2020
  • There have been 6 updates
  • Virus scan status:

    Clean (it's extremely likely that this software program is clean)


Enlarged image for elMeuBus

Developer's Description

Servei de Bus a demanda.

La mobilitat en alguns barris es fa difcil, en especial per a menors i persones grans. Lorografia, la llunyania a la xarxa de metro i el traat urbanstic poden condicionar la vida de les persones, la seves activitats socials, acadmiques, laborals i loci.

El bus s un mitja verstil, lleuger i amb fcil accessibilitat a molts racons de la ciutat.

Tot i aix, una xarxa de bus amb freqncia programada pot no respondre tant a les necessitats dels usuaris com a la rendibilitat del servei.

Imaginem-nos un servei a la carta, un servei a mida per a l'usuari. Optimitzar loferta i la demanda s una soluci ms sostenible i, alhora, de ms qualitat.

Un servei de Bus a demanda pot esdevenir un canvi a la qualitat de vida de moltes persones. Sentir-se comunicat s sentir-se ms social, ms lliure i ms autnom.

Un servei de Bus a demanda s tenir el meu Bus personal, singular, nic i a mida.

La movilidad en algunos barrios se hace difcil, en especial para menores y personas mayores. La orografa, la lejana de la red de metro y el trazado urbanstico pueden condicionar lav ida de las personas, sus actividades sociales, acadmicas, laborales y el ocio.

El bus es un medio de transporte verstil, ligero y con fcil accesibilidad a muchos rincones de la ciudad. Sin embargo, una red de bus con frecuencia programada puede no responder tanto a las necesidades de los usuarios como a la rendibilidad del servicio.

Imaginemos un servicio a la carta, un servicio a medida para el usuario. Optimizar la oferta y la demanda es una solucin ms sostenible y, a la vez, de ms calidad. Un servicio de Bus a demanda puede suponer un cambio en la calidad de vida de muchas personas. Sentirse comunicado es sentirse ms social, ms libre y ms autnomo.

Un servicio de Bus a demanda es tener mi Bus personal, singular, nico y a medida.


Explore More