X
elMeuBus logo

elMeuBus for iOS

Developer's Description

La mobilitat en alguns barris es fa difcil, en especial per a menors i persones grans. Lorografia, la llunyania a la xarxa de metro i el traat urbanstic poden condicionar la vida de les persones, la seves activitats socials, acadmiques, laborals i loci.

El bus s un mitja verstil, lleuger i amb fcil accessibilitat a molts racons de la ciutat.

Tot i aix, una xarxa de bus amb freqncia programada pot no respondre tant a les necessitats dels usuaris com a la rendibilitat del servei.

Imaginem-nos un servei a la carta, un servei a mida per a l'usuari. Optimitzar loferta i la demanda s una soluci ms sostenible i, alhora, de ms qualitat.

Un servei de Bus a demanda pot esdevenir un canvi a la qualitat de vida de moltes persones. Sentir-se comunicat s sentir-se ms social, ms lliure i ms autnom.

Un servei de Bus a demanda s tenir el meu Bus personal, singular, nic i a mida.

La movilidad en algunos barrios se hace difcil, en especial para menores y personas mayores. La orografa, la lejana de la red de metro y el trazado urbanstico pueden condicionar lav ida de las personas, sus actividades sociales, acadmicas, laborales y el ocio.

El bus es un medio de transporte verstil, ligero y con fcil accesibilidad a muchos rincones de la ciudad. Sin embargo, una red de bus con frecuencia programada puede no responder tanto a las necesidades de los usuarios como a la rendibilidad del servicio.

Imaginemos un servicio a la carta, un servicio a medida para el usuario. Optimizar la oferta y la demanda es una solucin ms sostenible y, a la vez, de ms calidad. Un servicio de Bus a demanda puede suponer un cambio en la calidad de vida de muchas personas. Sentirse comunicado es sentirse ms social, ms libre y ms autnomo.

Un servicio de Bus a demanda es tener mi Bus personal, singular, nico y a medida.

Full Specifications

What's new in version 2.5.1

General

Release June 26, 2020
Date Added June 26, 2020
Version 2.5.1

Operating Systems

Operating Systems iOS
Additional Requirements Requires iOS 10.1 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Popularity

Total Downloads 0
Downloads Last Week 0
Report Software

Related Apps

Google Earth logo

Google Earth

Free
Google Earth
Lyft logo

Lyft

Free
Lyft

Uber

Free
Uber
Airbnb logo

Airbnb

Free
Airbnb
Promo image for CNET Shopping

Get the best price on everything

Shop your favorite products and we’ll find the best deal with a single click. Designed to make shopping easier.