X
Dj Dominique logo

Dj Dominique for iOS

Dj Dominique hivatalos mobilalkalmazs 2016.

rteslj legfrissebb party infkrl, mentsd el kedvenceidet a naptradba, s hallgass exkluzv mixeket kzvetlenl a telefonodon.

Az orszg egyik legkeresettebb lemezlovasa. vente tbb szz fellps, 36 aranylemez, 5 platinalemez, valamint 2 dupla platinalemez bszke tulajdonosa. 1992 ta dolgozik lemezlovasknt, producerknt valamint msorvezetknt DJ Dominique nven.

Az els igazi rezidens helye a debreceni j Vigad volt, de ezzel prhuzamosan az sszes egyetemi buli helysznn is megfordult. Ezt kveten tanulmnyait az Egyeslt llamokban folytatta, ahol nagyon sok j dolgot tapasztalt meg s sajttott el a helyi zenei kultrbl. Miutn hazajtt, megalaptotta a Fergetegparty elnevezs bulisorozatot, mely a City Rdis partyk keretein bell kelt igazn letre, majd a Juventus Rdi segtsgvel lett orszgosan is ismert. Szmtalanszor lpett mr fel klfldn is, pldul Amerikban, Csehorszgban, Grgorszgban, Svjcban s Nmetorszgban is.

lland fellpje volt a Juventus Rdi, az RTL, a Tower of Power, a Z+, valamint az MTV Roadshow-inak. Jelenleg szinte az sszes hazai nagy Fesztivlon tallkozhatunk Vele, tbbek kztt az EFOTT-on, a VOLT Fesztivlon, A Mi Velencnk Fesztivlon, a SZIN-en s szmos ms kedvelt nagy rendezvnyen.

Tbb alkalommal volt mr szerencsje sznpadra lpni a Npstadionban, a Papp Lszl Sportarnban s a Syma-csarnokban is.

Hosszabb idt tlttt a Music Cornerben, a Citadella Dance Hallban, nagyon emlkezetesek a nevhez fzd bulik a Szchenyi Kertben, a Soho Londonban, az Alcatrazben, a Retropolisban, a Moulin Rouge-ban s a Morrison's Ligetben is.

Szmtalan hazai s nemzetkzi sztr eltt s utn lpett mr fel, mint DJ s MC. Zenlt tbbek kztt Dr Alban, Michael Jackson, Captain Jack, a Scooter, a 4 The Cause, Emilia, illetve Cascada fellpst kveten. De a Fergetegparty ott volt a Dolly Roll, a TNT, a Kozmix, a Neoton, az EDDA, Feny Mikls s kos koncertjein is.

Ksztett hivatalos remixet tbbek kztt

Full Specifications

What's new in version 5.57.3

General

Release August 30, 2020
Date Added August 30, 2020
Version 5.57.3

Operating Systems

Operating Systems iOS
Additional Requirements Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Popularity

Total Downloads 0
Downloads Last Week 0
Report Software

Related Apps

Tunigo Play logo

Tunigo Play

Free
Tunigo Play
Tuner Radio Plus logo

Tuner Radio Plus

Free
Tuner Radio Plus
VOZEE logo

VOZEE

Free
VOZEE
MintBeat Music logo

MintBeat Music

Free
MintBeat Music
Promo image for CNET Shopping

Get the best price on everything

Shop your favorite products and we’ll find the best deal with a single click. Designed to make shopping easier.