Key Details of DiasporaShqiptare.al

  • Gazeta Diaspora Shqiptare.
  • Last updated on April 19, 2020
  • There have been 7 updates
  • Virus scan status:

    Clean (it's extremely likely that this software program is clean)


Enlarged image for DiasporaShqiptare.al
DiasporaShqiptare.al 0/3

Developer's Description

Gazeta Diaspora Shqiptare.

Gazeta Diaspora Shqiptare sht nj projekt i financuar nga qeveria e Konfederats s Zvicrs. Ajo i dedikohet informimit profesional pr komunitetet shqiptare n Diaspor.

Gazeta Diaspora Shqiptare synon t jet nj hapsir e lajmit pr sfidat e migrimit, prvojn dhe realizimet e shqiptarve larg vendlindjes. Qllimi i saj sht vlersimi i opinionit publik t migracionit dhe Diaspors shqiptare si pjes e munguar por gjithmon e pranishme n historin e vjetr dhe t re t shqiptarve.Explore More