X
Business Connector logo

Business Connector for iOS

By J Doorneweert Free

Developer's Description

De Business Connector brengt u op overzichtelijke wijze op de hoogte van netwerkevents die door de aangesloten bedrijfsorganisaties georganiseerd worden. U krijgt snel overzicht op interessante events in de regio en kunt die eenvoudig toevoegen aan uw agenda of delen via Social Media. Zo blijft u als ondernemer of netwerker altijd op de hoogte en hoeft u geen event te missen. Overzicht:De activiteiten van de aangesloten bedrijfsorganisaties worden op chronologische wijze zichtbaar gemaakt. Door een event te selecteren wordt verdere informatie getoond, zoals de aard van het event, het tijdstip, de locatie en aanvullende informatie en voorwaarden. Ook zijn de contactgegevens van de betreffende bedrijfsorganisaties beschikbaar en kunt u worden doorgelinkt naar de desbetreffende website. Agenda en delen:Met de agenda button kunt u het gewenste event snel en eenvoudig toevoegen aan uw eigen digitale agenda. Met share button kunt u de activiteit delen via sms, WhatsApp, email, Twitter of Facebook.Deelnemers:Selecteer van welke deelnemende partijen u de events wilt zien.

Full Specifications

What's new in version 1.2

Beperking van maximaal 7 deelnemers in agenda opgeheven.Filter knop voor het selecteren van deelnemers in de agenda nu ook duidelijk in de bovenste balk zichtbaar.

General

Release June 8, 2016
Date Added April 12, 2014
Version 1.2

Operating Systems

Operating Systems iOS
Additional Requirements Compatible with: iphone3gs, iphone3gs, iphone4, iphone4, ipodtouchfourthgen, ipodtouchfourthgen, ipad2wifi, ipad2wifi, ipad23g, ipad23g, iphone4s, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, ipadthirdgen4g, iphone5, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipodtouchfifthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini, ipadmini4g, ipadmini4g

Popularity

Total Downloads 0
Downloads Last Week 0
Report Software

Related Apps

Adobe Acrobat Reader: PDF Viewer, Maker & Converter

Free
Adobe Acrobat Reader: PDF Viewer, Maker & Converter
Scanner Pro - PDF document scanner with OCR logo

Scanner Pro - PDF document scanner with OCR

$3.99
Scanner Pro - PDF document scanner with OCR
iTalk Recorder logo

iTalk Recorder

Free
iTalk Recorder
Indeed Job Search logo

Indeed Job Search

Free
Indeed Job Search
Promo image for CNET Shopping

Get the best price on everything

Shop your favorite products and we’ll find the best deal with a single click. Designed to make shopping easier.