Join or Sign In

Sign in to add and modify your software

Continue with Facebook Continue with email

By joining Download.com, you agree to our Terms of Use and acknowledge the data practices in our Privacy Policy.

Wereld Weer Prognose for iOS

Developer's Description

Wereld weersvoorspelling van Viteb hecht waarde aan het meest gebruiksvriendelijke weer app te bieden sinds 2010 in de app store.Slechts enkele van de opvallende kenmerken zijn: High-end professioneel ontwerp. Uitstekende gebruik van het scherm. Zoek weer voor elke locatie in de wereld. Zoek weer op huidige locatie, Naam van de stad. Weersverwachting voor de Dag evenals Nacht voor 7 dagen Elk uur weersverwachting voor 36 uur Standaard huidige locatie instellen om het weer te zien elke keer dat u de app te starten. Op het scherm 'Celsius' tot bekering 'Fahrenheit'. Gemiddeld weer grafiek van de temperatuur. Geschiedenis van de zoekopdracht die u verricht voor uw bestemming. De standaardinstelling van de temperatuur ( C / F) om het weer elke keer zie je de app te starten. Bos van weersinformatie wordt weergegeven in een zeer intutieve manier.Actueel Weer bevat informatie zoals: huidige temperatuur Huidige staat Wind Vochtigheid Dauwpunt Pressure RadarStay tuned voor updates over de meest gebruiksvriendelijke en een echt compleet weer app te krijgen.

Full Specifications

What's new in version 2.0

Bedankt voor het gebruik Wereld weerbericht! Om onze app beter te maken voor uElke update van onze wereld weerbericht app bevat verbeteringen voor de betrouwbaarheidDank u voor het zijn in de top charts voor meer dan 122 landen.

General

Release June 10, 2016
Date Added June 10, 2016
Version 2.0

Operating Systems

Operating Systems iOS
Additional Requirements Compatible with: iphone4, iphone4, ipad2wifi, ipad2wifi, ipad23g, ipad23g, iphone4s, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, ipadthirdgen4g, iphone5, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipodtouchfifthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini, ipadmini4g, ipadmini4g

Popularity

Total Downloads 0
Downloads Last Week 0
Report Software

Related Apps

Dark Sky Weather

$3.99
Dark Sky Weather

Yahoo Weather

Free
Yahoo Weather

YoWindow for iOS

Free to try
YoWindow for iOS

Hurricane by American Red Cross

Free
Hurricane by American Red Cross

Best VPN Services for 2021

Best for privacy

3 months free with 1-year plan

Best for customer support

$39.99 for the first 12 months

Best for zero logs

$4.87.99/months for a 1-year plan

Best money-back guarantee

$2.99/months for a 3-year plan