X
Vrij Nederland logo

Vrij Nederland for iOS

Developer's Description

Of je nu een abonnement hebt of niet: met deze app lees je Vrij Nederland altijd en overal. Hij is op maat gemaakt voor je iPhone of iPad, en je hebt altijd als eerste de nieuwste editie te pakken.Zo werkt het:Heb je al een (digitaal) VN-abonnement? Dan is de app onderdeel van je abonnement en lees je gratis. Je hoeft alleen je Vrij Nederland-account te koppelen.Heb je geen abonnement? Maak met alleen je e-mailadres een account aan via Blendle of log in met je bestaande Blendle-account. Je bladert dan gratis door alle edities en betaalt alleen voor wat je echt leest. Je koopt met n druk op de knop een los artikel of een complete editie. Bevalt een artikel niet? Dan krijg je je geld terug.De Vrij Nederland-app wordt mogelijk gemaakt door Blendle, een digitale kiosk waarmee je zonder abonnement toegang hebt tot de beste journalistiek van Nederland en daarbuiten. Door de samenwerking met Blendle lees je Vrij Nederland digitaal zo optimaal mogelijk. Blader door het tijdschrift zoals het er ook op papier uitziet, of kies voor een moderne weergave met rubrieken. Lijkt een verhaal je interessant? Druk erop en het stuk opent in de prachtige leesweergave: sneller, soepeler en mooier dan ooit. Deel de artikelen waarvan je vindt dat anderen ze niet mogen missen, of vraag je geld terug als een artikel tegenvalt. Allemaal met n druk op de knop.Download en installeer nu de Vrij Nederland-app en je leest de eerste maand helemaal gratis!

Full Specifications

What's new in version 3.0.4

In de laatste versie zat een zeldzame bug waardoor de app af en toe crashte. Dat kan natuurlijk niet, dus we hebben het verholpen.

General

Release June 10, 2016
Date Added June 10, 2016
Version 3.0.4

Operating Systems

Operating Systems iOS
Additional Requirements Compatible with: ipad2wifi, ipad2wifi, ipad23g, ipad23g, iphone4s, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, ipadthirdgen4g, iphone5, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipodtouchfifthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini, ipadmini4g, ipadmini4g

Popularity

Total Downloads 7
Downloads Last Week 0
Report Software

Related Apps

Twitter logo

Twitter

Free
Twitter
Flipboard: News For Every Passion logo

Flipboard: News For Every Passion

Free
Flipboard: News For Every Passion
Newsroom - News that gets you talking logo

Newsroom - News that gets you talking

Free
Newsroom - News that gets you talking
Stitcher for Podcasts logo

Stitcher for Podcasts

Free
Stitcher for Podcasts
Promo image for CNET Shopping

Get the best price on everything

Shop your favorite products and we’ll find the best deal with a single click. Designed to make shopping easier.