X

Join or Sign In

Sign in to add and modify your software

Continue with email

By joining Download.com, you agree to our Terms of Use and acknowledge the data practices in our Privacy Policy.

Vern Administratiekantoor for Android

Developer's Description

Vern Administratiekantoor is sinds 1993 een zelfstandig opererende administratiekantoor dat zich richt op het midden- en kleinbedrijf. Onze klantenkring bestaat voornamelijk uit eenmanszaken, V.O.F.s en BVs, die ons hebben leren kennen als een betrouwbare partner.

Naast zakelijke clinten telt onze klantenkringen ook vele particuliere clinten, die jaarlijks terugkeren voor de jaarlijkse aangiften of tal van andere zaken zoals o.a. advies en begeleiding bij het kopen van een huis, fiscale zaken als schenkingen, gouden handdruk en ervingen.

Wij zijn een relatief klein kantoor. Dat betekent weinig overhead, een flexibele instelling en korte communicatielijnen. Vern Administratiekantoor staat klaar voor uw gehele administratie.

Naast een accurate boekhouding kunt u rekenen op persoonlijk advies en begeleiding. Startende ondernemers helpen wij graag op de goede weg en laten hen op professionele wijze kennismaken met het ondernemerschap en alle facetten die daar bij komen kijken.

U kunt bij ons kantoor terecht voor uw financile administratie en jaarrekening, uw salarisadministratie, particuliere of zakelijke belastingaangiften en - advies, startersadvies en ondernemingsplannen.

U heeft ons kantoor niet dagelijks nodig. Toch zijn de onderwerpen waarover wij u adviseren belangrijk genoeg om bij te blijven. Via deze App vindt u alle relevante informatie over ons kantoor, kunt u direct een afspraak maken en houden we u maandelijks op de hoogte van onderwerpen op financieel gebied die voor u van belang zijn.

USPs:

Quick-nieuws op maat

BTW-Alert

Kennisbank Personeel

Kennisbank Rechtspersonen

Kennisbank Auto & Fiscus

Brochures en folders

Stel een vraag

Snel een offerte

Full Specifications

What's new in version 1.0.0

General

Release November 9, 2019
Date Added November 9, 2019
Version 1.0.0

Operating Systems

Operating Systems Android
Additional Requirements Requires Android 4.1 and up

Popularity

Total Downloads 0
Downloads Last Week 0
Report Software

Related Apps

Microsoft Authenticator

Free
Microsoft Authenticator

Indeed Job Search

Free
Indeed Job Search

Vault-Hide SMS,Pics & Videos,App Lock, Free backup

Free
Vault-Hide SMS,Pics & Videos,App Lock, Free backup

LinkedIn SlideShare

Free
LinkedIn SlideShare