X
Ucenicul Bucatar logo

Ucenicul Bucatar for Android

By Kidsopia Free

Developer's Description

Dragostea copiilor pentru gtit nu se termin niciodat! Cu iarb i noroi, cu bile de plastic i cutii de pantofi, cu ap de mare, nisip i alge, n orice mprejurare copiii se vor distra buctrind. Am creat aceast aplicaie educativ pentru ca ei, iubitorii de torturi de nisip s evolueze la nivel de Master Chef!

Alturi de un buctar rotund i bonom cei mici vor nva n trei niveluri ce nseamn buctreala: n primul nivel vor alege ntre ce este de mncare i ce nu, apoi ce nseamn micul dejun, prnzul sau cina, alegnd ntre zeci de meniuri pentru ca la final s aleag ingrediente pentru delicioase feluri de mncare.

Ucenicul Buctar nu este un joc, este o lume n care micuii vor nva minunate lucruri despre alimente, ingrediente i ce st n spatele meniurilor cunoscute de ei acas doar n form finit.

S nu v mirai atunci cnd v vor aminti cum se fac cltitele!

i nu uitai c este o aplicaie Kidsopia! Aa c cei mici nu vor fi expui reclamelor, nu vor fi stresai de timpi sau scoruri de atins. Se vor juca ct vor, aa cum vor, nvnd lucruri noi.

V place jocul nostru? Dac da, dai-ne un rating!

Comentarii? Sugestii? V ascultm!

Kidsopia ofer o gam larg de jocuri distractive i modaliti creative de a nva copilul lucruri noi.

Platforma Kidsopia este perfect pentru micuii de 2 i 3 ani, pentru copii de grdini (de la 4 la 5 ani) i pentru cei care abia acum ncep coala (6 i 7 ani), prezentndu-le multe din ideile de baz i noiunile pe care un copil trebuie s le neleag i s le stpneasc corect.

Kidsopia este o platform educaional bazat pe studiul UNICEF: Repere Fundamentale pentru nvarea Timpurie a Copilului de la Natere pn la 7 ani (RFIDT).

Dorim s oferim o cale amuzant i intuitiv de a nva cifrele, numratul i literele, desenatul i coloratul, mrimi, forme i imagini, diferene i asemnri, animale i multe altele, toate prezentate prin intermediul jocurilor i povetilor noastre.

nglobnd cele cinci arii de dezvoltare: intelectual, creativ, emoional, dezvoltare fizic i dezvoltarea social platforma Kidsopia ofer un element ajuttor pentru prini n procesul de educare al copiilor prin joac.

Ne-am bazat pe exerciiu i practic ca fundament n procesul de nvare al domeniilor precum tiin (matematic, geometrie, fizic, chimie), biologie (corpul uman, animale, plante), art (colorat, desenat, pictat), logic (puzzle-uri de imagini i cuvinte), dezvoltarea emoional (contiina de sine, ncrederea n sine, moduri de a face fa i a nelege sentimentele).

Cu ajutorul platformei Kidsopia copilul va trece printr-un proces constnd n 3 etape:

1. Acumularea i nelegerea noilor concepte.

2. Fundamentarea acestor noiuni prin procesul de exersare.

3. Dezvoltarea capacitii de a recunoate, asocia i aplica aceste noi informaii.

Scopul aplicaiilor din Kidsopia este ca cei mici s nvee ntr-o manier relaxat, jucu i inteligent conceptele expuse mai sus.

Mai multe detalii pe: www.kidsopia.ro

Limba: Romna (Romnia, Moldova)

Full Specifications

What's new in version 2.3.2

General

Release August 18, 2020
Date Added August 18, 2020
Version 2.3.2

Operating Systems

Operating Systems Android
Additional Requirements Requires Android 4.0 and up

Popularity

Total Downloads 0
Downloads Last Week 0
Report Software

Related Apps

TED logo

TED

Free
TED
Star Chart logo

Star Chart

Free
Star Chart
Bible for Kids logo

Bible for Kids

Free
Bible for Kids
CES 6.0.0 Answers logo

CES 6.0.0 Answers

Free
CES 6.0.0 Answers
Promo image for CNET Shopping

Get the best price on everything

Shop your favorite products and we’ll find the best deal with a single click. Designed to make shopping easier.