X

Trucker for iOS

Developer's Description

Trucker - Jouw maat met raad. Met Trucker zie je in n oogopslag waar er nog parkeerplaatsen vrij zijn, over welke faciliteiten een parkeerplaats beschikt en waar je jouw vrachtwagen veilig kunt parkeren. Trucker voorziet in betrouwbare data die je als vrachtwagenchauffeur nodig hebt als je ergens wilt stoppen: Kun je er naar het toilet? Kun je er douchen? Kun je er (gezond) eten? Zijn er nog voldoende parkeerplekken? Is er (gratis) wifi beschikbaar? Wordt het parkeerterrein beveiligd? Etc. Je weet er als chauffeur alles van: door de strenge regels rond rij- en rusttijden en het beperkte aantal parkeerplaatsen aan drukke wegen is het lastig een geschikte parkeerplaats te vinden. Vooral als je ook nog je rijtijd zo goed mogelijk wilt gebruiken. Trucker heeft de oplossing!Download nu de gratis app Trucker en ervaar hoe makkelijk het is om een parkeerplaats te vinden die aan jouw wensen voldoet n waar ook nog plaatsen vrij zijn! De app en het gebruik ervan zijn gratis. Houd er rekening mee dat de app alleen het technische platform beschikbaar stelt. De inhoud wordt in belangrijke mate door de gebruikers van de app gegenereerd. Suggesties van vrachtwagenchauffeurs om de app verder te ontwikkelen ontvangen wij graag op trucker@tvm.nl.

Full Specifications

What's new in version 2.3

In deze versie hebben we de 'rijmodus' toegevoegd. De rijmodus helpt je om je smartphonegebruik achter het stuur te verminderen. Je blijft tijdens het rijden alleen op de hoogte van parkeerplaatsen in de buurt, gevaarlijke situaties en vertragingen onderweg. Waarom? Zodat je veilig en op tijd op je bestemming aan komt.Daarnaast zijn er ook meer parkeerplaatsen en de beschikbaarheid hiervan toegevoegd.

General

Release June 18, 2016
Date Added February 5, 2016
Version 2.3

Operating Systems

Operating Systems iOS
Additional Requirements Compatible with: ipad2wifi, ipad23g, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini4g

Popularity

Total Downloads 0
Downloads Last Week 0
Report Software

Related Apps

Google Earth

Free
Google Earth

Lyft

Free
Lyft

Uber

Free
Uber

Airbnb

Free
Airbnb

Get the best price on everything

Shop your favorite products and we’ll find the best deal with a single click. Designed to make shopping easier.