X

TimeTravel Boxmeer for iOS

Developer's Description

TimeTravel leidt je rond op 50.000 historische plaatsen, maar dan in een ver verleden. TimeTravel is een reisgids app voor toeristen die op een interessante plaats in de geschiedenis willen rondkijken, informatie krijgen via filmpjes, geluiden en linkjes. Historische plaatsen worden veel spannender om te bezoeken en je begrijpt waar je bent en waar je kijkt. Ontdek de Steenstraat in Boxmeer rond 1800 toen er veel zilversmeden werkten en hun zilverwerk al werd rondgedragen tijdens de Boxmeerse Vaart. Je beleeft de plek in de historische tijd waaraan het zijn bekendheid dankt. In verschillende tijdslagen krijg je snel en makkelijk de veranderingen te zien die een plek in de voorbije eeuw heeft ondergaan. Vaak zijn de veranderingen erg groot en herken je de oude situatie niet meer terug. Met TimeTravel beweeg je door het verleden op de plaats zelf. Een geweldig platform voor citymarketing, lokale adverteerders, reisorganisaties, maar ook voor educatieve games en media toepassingen. Kom naar de Steenstraat in Boxmeer om al het moois in deze app in volle glorie te beleven!

Full Specifications

What's new in version 1.0.4

Deze app kon onterecht zonder GPS te hebben toch genstalleerd worden. De app is hiervoor niet ontworpen. Gebruikers die een apparaat zonder GPS bezitten worden geadviseerd de app te verwijderen. De gebruikers met een apparaat waarin wel een GPS zit worden via de geupdate app doorverwezen naar de nieuwe app.

General

Release June 18, 2016
Date Added November 30, 2015
Version 1.0.4

Operating Systems

Operating Systems iOS
Additional Requirements Compatible with: iphone3gs, iphone4, ipodtouchfourthgen, ipad2wifi, ipad23g, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini4g, iphone3gs, iphone4, ipodtouchfourthgen, ipad2wifi, ipad23g, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini4g

Popularity

Total Downloads 2
Downloads Last Week 0
Report Software

Related Apps

Google Earth

Free
Google Earth

Lyft

Free
Lyft

Uber

Free
Uber

Airbnb

Free
Airbnb

Get the best price on everything

Shop your favorite products and we’ll find the best deal with a single click. Designed to make shopping easier.