Join or Sign In

Sign in to add and modify your software

Sign in with Facebook Sign in with email

By joining Download.com, you agree to our Terms of Use and acknowledge the data practices in our Privacy Agreement.

Developer's Description

Buitenspelen wordt nog leuker dankzij de TikkieTakkie app! Deze app leert kinderen van 6 tot 11 jaar allemaal nieuwe spellen voor op het pleintje, veldje of op straat. TikkieTakkie zit namelijk boordevol korte videos over spelletjes. De spellen of trucs worden op een leuke manier uitgelegd en scores kunnen gedeeld worden met vriendjes.Vervolgens is het aan de kinderen om het spel te proberen of om de trukendoos te openen. Uw kind kan TikkieTakkie prima alleen spelen, maar het is natuurlijk veel leuker wanneer alle vriendjes in de buurt meespelen!Wat kan allemaal met TikkieTakkie?- De Coole TikkieTakkie Lijst staat vol met toffe trucs en spellen voor buiten.- Geen inspiratie? Laat TikkieTakkie een spel of truc uitkiezen.- Makkelijk bij te houden welke spelletjes al bekeken zijn door filmpjes af te vinken. Handig!- Scores bijhouden door na een spel of truc een Tikkie aan te maken. - Hashtags toevoegen bij de Tikkies en delen van de scores met vrienden.- Meer TikkieTakkie ideen naar mate er meer gespeeld wordt.- Is uw kind erg creatief en heeft het een idee voor een spel? Super! Laat ideen in de app achter. Wie weet komt het spel straks in de TikkieTakkie app. Overige informatieTikkieTakkie is geschikt voor kinderen van 6 tot 11 jaar. In de app wordt niets verkocht. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over reclames.TikkieTakkie is een initiatief van de KNVB om buitenspelen aan te moedigen. Welk kind wordt niet vrolijk en blij van buitenspelen?

Full Specifications

What's new in version 2.0.2

- Scores bijhouden door na een spel of truc een Tikkie aan te maken. - Hashtags toevoegen bij de Tikkies en delen van de scores met vrienden.

General

Release June 18, 2016
Date Added May 23, 2016
Version 2.0.2

Operating Systems

Operating Systems iOS
Additional Requirements Compatible with: ipad2wifi, ipad23g, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini4g

Popularity

Total Downloads 0
Downloads Last Week 0
Report Software

Related Apps

ESPN: Live Sports & Scores

Free
ESPN: Live Sports & Scores

fuboTV Live

Free
fuboTV Live

MLB.com At Bat

Free
MLB.com At Bat

NCAA March Madness Live - Men's College Basketball

Free
NCAA March Madness Live - Men's College Basketball

Best VPN Services for 2021

Best for privacy

3 months free with 1-year plan

Best for customer support

$39.99 for the first 12 months

Best for zero logs

$4.87.99/months for a 1-year plan

Best money-back guarantee

$2.99/months for a 3-year plan