X
Tennis Organisatie Zuidwest logo

Tennis Organisatie Zuidwest for iOS

Developer's Description

Onder het motto Wij gaan voor tennis maakt TOZ zich sterk om tennissport te promoten en doet dit met het beste team. Trainers van TOZ zijn actief op verschillende locaties in de regio Zuidwest; er zit er dus vast n bij u in de buurt. De trainingen zijn voor alle niveaus, van beginnende tennisser tot aan professionele tennissers en van jong tot oud. TOZ is gespecialiseerd in het opleiden van jonge tennissers en het ontwikkelingen van activiteiten die de vereniging ondersteunen op het gebied van ledenwerving en ledenbehoud.

TOZ ClubtennisPlus biedt tennislessen aan voor alle nivos junioren van 5 t/m 17 jaar en volwassenen van 18 jaar en ouder. Per leeftijdscategorie en speelniveau wordt er gebruik gemaakt van aangepaste baanafmetingen en tennisballen. Iedereen is van harte welkom om tennislessen te volgen bij TOZ. De lessen worden ingedeeld naar speelsterkte zodat je altijd op jouw niveau kan tennissen op je favoriete verenging. Wij zijn actief van in Bergen op Zoom, Zuid Beveland, Walcheren en Zeeuws Vlaanderen.

Ben je als jong tennistalent opzoek naar een professioneel trainingsprogramma? TOZ TennisAcademy zorgt voor een professioneel trainingsprogramma voor jonge tennistalenten. Bij de Tennis Academy is het uiteraard mogelijk om je school/studie te combineren met toptennis. In samenwerking met het Scheldemond College in Vlissingen en 't Rijks in Bergen op Zoom kun je het uiterste uit je studie en tennis halen. De trainingen worden gegeven in Vlissingen, Kapelle en Bergen op Zoom.

Het team: Iedere vereniging wil de beste trainer, uiteraard doen wij ons uiterste best om de beste match te maken. Het team van trainers staat onder super visie van Jacco Filius, Luc Govers en Jan Willem Baars, deze mannen fungeren als clubcoach en ondersteunen de trainer en de club daar waar nodig is. Middels onze gecertificeerde (interne) KNLTB opleiding voorzien wij ons team van de kennis die nodig is om het met de juist licentie uit te kunnen oefenen. U kunt er dus van op aan dat alle trainers waar wij mee samenwerken de juiste papieren in bezit hebben. Alle trainers die werken bij TOZ dragen uniformiteit uit door allen de zelfde kleding te dragen, dit om zichtbaar en herkenbaar te zijn binnen de regio Zuid-West.

Meer informatie: www.tennisorganisatiezuidwest.nl en info@tennisorganisatiezuidwest.nl

Full Specifications

What's new in version 2.2

General

Release May 23, 2020
Date Added May 23, 2020
Version 2.2

Operating Systems

Operating Systems iOS
Additional Requirements Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Popularity

Total Downloads 0
Downloads Last Week 0
Report Software

Related Apps

ESPN: Live Sports & Scores logo

ESPN: Live Sports & Scores

Free
ESPN: Live Sports & Scores

fuboTV Live

Free
fuboTV Live

MLB.com At Bat

Free
MLB.com At Bat
NCAA March Madness Live - Men's College Basketball logo

NCAA March Madness Live - Men's College Basketball

Free
NCAA March Madness Live - Men's College Basketball
Promo image for CNET Shopping

Get the best price on everything

Shop your favorite products and we’ll find the best deal with a single click. Designed to make shopping easier.