X

TISPARK for iOS

By PARX LTD Free

Developer's Description

TISPARK Mobile Albania programi mobile i cili lehtson parkimin tuaj.Aplikacioni TISPARK Mobile ju lejon q t gjeni thjesht dhe shpejt nj vend parkimi dhe t kontrolloni gjndjen e parkimit tuaj direkt nga celulari nprmjet nj ndrfaqeje inteligjente. Pr t pasur mundsin q t prdorni kt shrbim ju duhet t regjistroheni. Ndr funksionet kryesore t aplikacionit mund t gjeni: parkim me 1-klikim, gjetjen e vendodhjes s automjetit, historikun e qytetit dhe shum t tjera.TISPARK, Parko m thjesht!

Full Specifications

What's new in version 4.3.4

Bug fixes.

General

Release June 18, 2016
Date Added June 18, 2016
Version 4.3.4

Operating Systems

Operating Systems iOS
Additional Requirements Compatible with: iphone4, iphone4, ipad2wifi, ipad2wifi, ipad23g, ipad23g, iphone4s, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, ipadthirdgen4g, iphone5, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipodtouchfifthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini, ipadmini4g, ipadmini4g

Popularity

Total Downloads 0
Downloads Last Week 0
Report Software

Related Apps

Adobe Acrobat Reader: PDF Viewer, Maker & Converter

Free
Adobe Acrobat Reader: PDF Viewer, Maker & Converter

Scanner Pro - PDF document scanner with OCR

$3.99
Scanner Pro - PDF document scanner with OCR

iTalk Recorder

Free
iTalk Recorder

Indeed Job Search

Free
Indeed Job Search

Get the best price on everything

Shop your favorite products and we’ll find the best deal with a single click. Designed to make shopping easier.