X

Stubs for Android

By Persistence IT Free

Developer's Description

Stubs is een intutieve en makkelijk te gebruiken tool om al je persoonlijke evenement tickets te beheren en om toegang te krijgen tot een evenement met je legitimatiebewijs.

INSTALLATIE

De reden dat je deze app download is omdat je een ticket gekocht hebt in een ticketshop die een koppeling heeft met Siip. Na installatie zullen we je eenmalig vragen om in 6 eenvoudige stappen je account te registreren. Let erop dat je de juiste geboortedatum invult want die moet overeenkomen met de datum op je legitimatiebewijs. Na registratie kun je je gekochte tickets claimen en aan anderen toewijzen of je ontvangen ticket claimen. Als laatste moet je een geldig legitimatiebewijs koppelen aan je account om toegang te krijgen tot het evenement.

LEGITIMATIEBEWIJS KOPPELEN

Door je legitimatiebewijs te koppelen aan je account beschermen we je tegen ticket fraude en belachelijke prijzen. Dat betekent dat je geen echt ticket meer nodig hebt, maar dat je legitimatiebewijs je entreebewijs is.

TOEGANGSCONTROLE

De toegangscontrole bij het evenement gaat net even anders dan je gewend bent. In plaats van het tonen van een QR code moet je je legitimatiebewijs scannen. Dat kan alleen met een geldig legitimatiebewijs.

SECURED BY SIIP

Achter de Stubs app zit de technologie van Siip. Deze maakt het mogelijk om je Siip identiteit te gebruiken voor online shoppen, bankieren en alles waar je je moet legitimeren.

PRIVACY

De app is ontworpen vanuit de gedachte dat jij de regie hebt over de gegevens die we verstrekken aan de organisator van het evenement.

Full Specifications

What's new in version 1.3.3

General

Release November 3, 2019
Date Added November 3, 2019
Version 1.3.3

Operating Systems

Operating Systems Android
Additional Requirements Requires Android 4.2 and up

Popularity

Total Downloads 1
Downloads Last Week 0
Report Software

Related Apps

Netflix

Free
Netflix

DramaFever - Dramas & Movies

Free
DramaFever - Dramas & Movies

YouTube TV - Watch & Record Live TV

Free
YouTube TV - Watch & Record Live TV

Hulu: Stream TV, Movies & more

Free
Hulu: Stream TV, Movies & more

Get the best price on everything

Shop your favorite products and we’ll find the best deal with a single click. Designed to make shopping easier.