Join or Sign In

Sign in to add and modify your software

Sign in with Facebook Sign in with email

By joining Download.com, you agree to our Terms of Use and acknowledge the data practices in our Privacy Agreement.

Developer's Description

SHQIP sht aplikacion pr prdorues t avancuar. Nuk prdoren TV kanale t palejuara ose t jashtligjshme. Mirmbajtja e aplikacionit bhet n mnyr t rregullt.Aplikacioni ofron funksione t avancuara pr personalizim t aplikacionit, si sht personalizimi i HOME, me numr t lajmeve pr kategori, pr burim dhe njkohsisht ju ofron mundsi t menaxhimin e plot t burimeve tuaja t preferuara, renditja e kategorive, filtrimin dhe klasifikimi i kategorive, fshirja dhe deaktivizimi i burimeve, raportimi i nje kanali, radio stacioni etj.T veanta t tjera- Aplikacioni aktualizohet n koh reale (Real-time), lexon lajmet, rendit sipas ors s fundit t publikimit dhe sipas prioritetit q keni caktuar. Intervali i aktualizimit t lajmeve mund t caktohet ndaras. - Radio- Aplikacioni sinkronizon dhe verifikohen rregullisht burimin e Radios, klasifikohet nse sht funksional apo jo dhe ju mundeson te shihni statusin n koh reale.- Mundsia e raportimit n rast problemesh. Mundsia pr sugjerim t burimit, radio apo TV kanalit. SHQIP kryen nj proes automatik pr t gjitha lidhjet e vendosura t Radio & TV stacioneve dhe sigurohet q ato jan funksionale ose alarmon administratorin n raste t ndryshme

Full Specifications

What's new in version 1.3

- Mundsia pr zgjedhje: Prdorim me Facebook apo Standard- Shtim i mundsive t reja pr shprndarje- Eliminim i pengesave te mehershme- Prshtatje pr iOS 8.1, iPhone & iPad- Prmirsime t prgjithshme

General

Release June 12, 2016
Date Added July 12, 2014
Version 1.3

Operating Systems

Operating Systems iOS
Additional Requirements Compatible with: iphone4, ipad2wifi, ipad23g, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini4g

Popularity

Total Downloads 567
Downloads Last Week 0
Report Software

Related Apps

Twitter

Free
Twitter

Flipboard: News For Every Passion

Free
Flipboard: News For Every Passion

Newsroom - News that gets you talking

Free
Newsroom - News that gets you talking

Stitcher for Podcasts

Free
Stitcher for Podcasts

Best VPN Services for 2021

Best for privacy

3 months free with 1-year plan

Best for customer support

$39.99 for the first 12 months

Best for zero logs

$4.87.99/months for a 1-year plan

Best money-back guarantee

$2.99/months for a 3-year plan