X

Schotklok for iOS

Developer's Description

Schotklok app voor trainingsdoeleinden.Hoe vaak gebeurt het niet dat de echte schotklok tijdens de training gebruikt wordt door een ander team?Met twee iOS devices (iPad, iPhone of iPod) kan snel een schotklok gesimuleerd worden. n device dient als bediening, het andere device als display. Bij het starten van de app kun je kiezen welke functie het device vervult.Beide devices kunnen vervolgens op een simpele wijze gekoppeld worden.Voor de koppeling maakt de app gebruik van een van de volgende verbindingsmogelijkheden:- WiFi netwerk- Bluetooth- Peer To Peer WiFi (alleen voor iPhone 5 en hoger en iPad 3 en hoger)Het verdient de voorkeur om de app te gebruiken in een omgeving waar een WiFi netwerk beschikbaar is en waar beide devices op aangemeld zijn.Als er geen WiFi beschikbaar is dan zal een koppeling via Bluetooth of Peer To Peer WiFi gemaakt worden. De maximale afstand tussen beide devices wordt in dit geval wel beperkt tot 8 meter.De afteltijd staat standaard ingesteld op 25 seconden maar kan op het apparaat dat dienst doet als display op een andere waarde ingesteld worden. Op het display-scherm bevindt zich rechtsboven een knop (Afteltijd) die toegang geeft tot een scherm waarop de afteltijd ingesteld kan worden.

Full Specifications

What's new in version 1.1

Om de schotklok ook voor andere sporten geschikt te maken is de afteltijd instelbaar gemaakt.Op het apparaat dat als schotklokdisplay dienst doet kan op het displayscherm de afteltijd ingesteld worden (met behulp van de knop rechtsboven).De afteltijd kan ingesteld worden op een waarde tussen 0 en 60 seconden (de default afteltijd is 25 seconden).

General

Release June 18, 2016
Date Added December 10, 2015
Version 1.1

Operating Systems

Operating Systems iOS
Additional Requirements Compatible with: ipad2wifi, ipad23g, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini4g

Popularity

Total Downloads 0
Downloads Last Week 0
Report Software

Related Apps

ESPN: Live Sports & Scores

Free
ESPN: Live Sports & Scores

fuboTV Live

Free
fuboTV Live

MLB.com At Bat

Free
MLB.com At Bat

NCAA March Madness Live - Men's College Basketball

Free
NCAA March Madness Live - Men's College Basketball

Get the best price on everything

Shop your favorite products and we’ll find the best deal with a single click. Designed to make shopping easier.