X

Join or Sign In

Sign in to add and modify your software

Continue with email

By joining Download.com, you agree to our Terms of Use and acknowledge the data practices in our Privacy Policy.

Safeguard. Smart Safety is that Simple. for iOS

By Digitalisma Free

Developer's Description

Een lunchpauze of een werkoverleg kun je plannen, een onveilige situatie niet. Maar dat is nog geen excuus om te improviseren met de melding en registratie van zon situatie. Helaas is het vaak nog zo dat de melding van een riskante situatie veel tijd kost en niet altijd even nauwkeurig gebeurt.Safeguard is een App die bedrijfsveiligheid net zo vanzelfsprekend en net zo gemakkelijk maakt als het sturen van bijvoorbeeld een Snapchat bericht. De meldingsbevoegde of VCA gecertificeerde medewerker maakt met zijn mobieltje een foto van de onveilige situatie, vult in het standaardveld van de App een korte omschrijving in en stuurt de melding met n klik naar de hoofd BHV'er. Data als tijd, plaats en afzender worden automatisch toegevoegd. Dus geen papieren rompslomp meer met formulieren die iedereen op zijn eigen manier invult en verwerkt. Met Safeguard is het gewoon klik, klak, klaar! En dat zal zowel de snelheid als nauwkeurigheid van de melding sterk verbeteren want iedereen heeft zijn digitale meldingsformulier altijd bij de hand.Safeguard. Smart safety is that simple.Continued use of GPS running in the background can dramatically decrease battery life.

Full Specifications

What's new in version 1.3.2

Zet je automatische updates aan om altijd de laatste versie van Safeguard te gebruiken.Nieuw in deze versie:- Meldingen verbeterd.

General

Release June 18, 2016
Date Added February 29, 2016
Version 1.3.2

Operating Systems

Operating Systems iOS
Additional Requirements Compatible with: ipad2wifi, ipad2wifi, ipad23g, ipad23g, iphone4s, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, ipadthirdgen4g, iphone5, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipodtouchfifthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini, ipadmini4g, ipadmini4g

Popularity

Total Downloads 0
Downloads Last Week 0
Report Software

Related Apps

Adobe Acrobat Reader: PDF Viewer, Maker & Converter

Free
Adobe Acrobat Reader: PDF Viewer, Maker & Converter

Scanner Pro - PDF document scanner with OCR

$3.99
Scanner Pro - PDF document scanner with OCR

iTalk Recorder

Free
iTalk Recorder

Indeed Job Search

Free
Indeed Job Search