Join or Sign In

Sign in to add and modify your software

Sign in with Facebook Sign in with email

By joining Download.com, you agree to our Terms of Use and acknowledge the data practices in our Privacy Agreement.

Developer's Description

L'aplicaci de l'Ajuntament de Rub permet accedir a tota la informaci sobre la ciutat de Rub: notcies, agenda d'activitats, telfons d'inters, informaci bsica dels serveis municipals i altres recursos tils tant per a la ciutadania com per als visitants.

En l'mbit de la mobilitat, hi podeu trobar informaci sobre els diferents serveis de transport que operen al municipi, places d'aparcament, fotolineres i benzineres. A travs de l'app tamb podeu accedir a altres informacions de servei, com ara la ubicaci de les zones d'esbarjo per a gossos, les deixalleries fixes i mbils, o els punts de recollida selectiva.

L'aplicaci de l'Ajuntament de Rub tamb incorpora tota la informaci sobre el comer de la ciutat. Hi podeu localitzar els diferents establiments per categories i altres criteris, aix com tamb les campanyes vigents, les fires i mercats i altres temes d'actualitat relacionats amb el teixit comercial rubinenc.

"Rub Ciutat" tamb us permet consultar tota l'oferta formativa del municipi, ja sigui reglada (educaci infantil, primria i secundria), per a persones treballadores o per a empreses i persones emprenedores. De la mateixa manera, tamb podeu accedir a la Borsa de Treball de Rub Formaci i als diferents serveis d'assessorament i suport al teixit econmic que s'ofereixen a travs de l'Oficina de Serveis a l'Empresa (OSE).

Amb aquesta app, tamb podeu estar al dia de tot all que es fa a la ciutat a nivell cultural, per no deixar-vos perdre cap cita interessant. A ms, podeu conixer millor el municipi grcies a la informaci sobre itineraris i punts d'inters.

L'app es completa amb un servei d'avisos municipals (notificacions) i de destacats perqu no us perdeu cap informaci d'inters, com ara canvis d'horaris de serveis o terminis d'inscripci.

Et convidem a conixer i viure Rub amb "Rub Ciutat", la millora manera de portar la ciutat a la butxaca.

Full Specifications

What's new in version 1.10

General

Release June 11, 2020
Date Added June 11, 2020
Version 1.10

Operating Systems

Operating Systems iOS
Additional Requirements Requires iOS 12.2 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Popularity

Total Downloads 0
Downloads Last Week 0
Report Software

Related Apps

Netflix

Free
Netflix

Amazon Prime Video

Free
Amazon Prime Video

Rakuten Viki: TV Dramas & Movies

Free
Rakuten Viki: TV Dramas & Movies

YouTube TV

Free
YouTube TV

Best VPN Services for 2020

Best for privacy

3 months free with 1-year plan

Best for customer support

$39.99 for the first 12 months

Best for zero logs

$4.87.99/months for a 1-year plan

Best money-back guarantee

$2.99/months for a 3-year plan