X

Join or Sign In

Sign in to add and modify your software

Continue with email

By joining Download.com, you agree to our Terms of Use and acknowledge the data practices in our Privacy Policy.

Rekenbord Gratis - Rekenen en tafels for iOS

By Artur Pereira Free

Developer's Description

Let op dit is de gratis versie waarin alleen het eerste level kan worden gespeeld.Deze app is ontwikkeld om kinderen tussen de 6 en 14 jaar voor te bereiden op de verplichte rekentoets. De app is in samenwerking met een Technasium ontwikkeld om kinderen te stimuleren hun rekenvaardigheid te verbeteren. Deze app helpt kinderen bij het automatiseren van basisvaardigheden rekenen en bewijst dat rekenen oefenen leuk kan zijn. Bij de opbouw van de sommen is rekening gehouden met de leerstof van groep 2 t/m groep 8 en eerstejaars middelbare school waarbij 10 minuten per dag wordt geadviseerd.Start als rekenpeuter en bouw een carrire op van een wiskundig genie waarbij jij misschien wel de nieuwe Einstein wordt. Elk level heeft rekenopdrachten waar je rekenIQ's voor verdiend. Als je een oefening foutloos maakt, dan ontvang je extra rekenIQ's. Maar pas op, want bij foute antwoorden neemt je IQ Kracht af en als je IQ Kracht op is zal je het level opnieuw moeten spelen. Elk level heeft een quiz waarbij je kennis echt op de proef wordt gesteld. Tijd is hier een belangrijke tegenstander maar als toekomstig rekengenie heb jij hier misschien wel weinig last van. Wereldwijd ga jij de strijd aan en toon jij je rekenkennis via Game Center waar jouw rekenIQ wordt vergeleken met andere rekengenien.

Full Specifications

What's new in version 3.2

Het algoritme voor het aanmaken van de sommen is verfijnd. Bij de quiz sommen wordt rekening gehouden met de sommen die minder goed worden gemaakt.

General

Release April 30, 2016
Date Added April 6, 2016
Version 3.2

Operating Systems

Operating Systems iOS
Additional Requirements Compatible with: iphone4, ipad2wifi, ipad23g, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini4g

Popularity

Total Downloads 0
Downloads Last Week 0
Report Software

Related Apps

Peak - Brain Training

Free
Peak - Brain Training

Elevate - Brain Training and Games

Free
Elevate - Brain Training and Games

Turnitin Feedback Studio

Free
Turnitin Feedback Studio

NaturalReader Text to Speech

Free
NaturalReader Text to Speech