X

Quote 500 - 2013 for iOS

Developer's Description

Wie zijn s lands rijkste inwoners? Waar komt hun vermogen vandaan? En wonen er ook miljonairs bij u in de buurt? Deze app geeft u de antwoorden n onbeperkt toegang tot de complete Quote 500-database. Daarnaast krijgt u met deze rijkenapp een overzicht van de vijftig rijkste en machtigste families van Nederland. Ook ziet u in het provincieoverzicht welke rijken uit uw buurt de Quote 500 niet haalden, maar wel goed zijn voor tientallen miljoenen aan verzameld vermogen: de regiorijken. Dankzij een directe koppeling met Quotenet, de website van Quote, blijft u via de app op de hoogte van het actuele nieuws dat de journalisten van Quote over de beschreven personen en families publiceren. Zo mist u nooit meer nieuws dat ertoe doet in de wereld van het grote geld.

Full Specifications

What's new in version 1.0.1

Wijzigingen:- U kunt nu ook op sectornaam zoeken in de hoofd- en familielijsten.- Bugfix voor de positionering van afbeeldingen in hoofd- familie- en regiolijsten.- Verwijzing ingebouwd naar Quote abonnementpagina, onder Quotenet-nieuwsoverzicht.Release notes:- You can now search for sector names in main list and family list.- Fixed positioning of images in all Rich Lists.- Added subscription banner below Quotenet list.

General

Release June 8, 2016
Date Added December 17, 2013
Version 1.0.1

Operating Systems

Operating Systems iOS
Additional Requirements Compatible with: iphone4, iphone4, ipad2wifi, ipad2wifi, ipad23g, ipad23g, iphone4s, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, ipadthirdgen4g, iphone5, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipodtouchfifthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini, ipadmini4g, ipadmini4g

Popularity

Total Downloads 1
Downloads Last Week 0
Report Software

Related Apps

Adobe Acrobat Reader: PDF Viewer, Maker & Converter

Free
Adobe Acrobat Reader: PDF Viewer, Maker & Converter

Scanner Pro - PDF document scanner with OCR

$3.99
Scanner Pro - PDF document scanner with OCR

iTalk Recorder

Free
iTalk Recorder

Indeed Job Search

Free
Indeed Job Search

Get the best price on everything

Shop your favorite products and we’ll find the best deal with a single click. Designed to make shopping easier.