X

Politiek Portaal Publieksapplicatie for iOS

By NotuBiz Free

Developer's Description

Politiek Portaal publieks-applicatieWeten wat er besloten is rondom de aanleg van een zwembad in uw gemeente? Opzoeken waar het lokale waterschap zich de laatste tijd mee bezig heeft gehouden? De Politiek Portaal-publieksapp geeft deze informatie op een gemakkelijke en gebruiksvriendelijke manier weer in de vorm van openbare agendas en vergaderstukken. De Politiek Portaal Publieksapplicatie is het gratis equivalent van de applicatie NotuBox van NotuBiz. Het verschil is dat in deze applicatie de informatie alleen te raadplegen is, en niet kan worden aangepast.TransparantOm een democratie goed te laten werken, is het van groot belang dat burgers toegang hebben tot alle informatie die daarvoor nodig is. De Politiek Portaal-publieksapp biedt deze mogelijkheid. EenvoudigVia een eenvoudig menu kiest de gebruiker de organisatie waarover hij iets wil weten. Vervolgens kan men via een overzichtelijke kalender gemakkelijk agenda's en vergaderstukken raadplegen.VolledigDoordat meerdere overheidsorganen binnen n applicatie te benaderen zijn, kan men in korte tijd een zeer volledig beeld krijgen van wat er in de lokale politiek besproken wordt.

Full Specifications

What's new in version 2.1

- Nieuwe naam, vormgeving en logo- Er wordt duidelijkheid gegeven over de persoon die aan het woord is in de uitzending. De naam van de spreker wordt dikgedrukt weergegeven.- Het woord gemeente is veranderd in organisaties.- De standaardweergave van de kalender was niet instelbaar in instellingen. Dit is nu wel het geval.- Indien er een uitzending is, wordt dit nu duidelijker weergeven. - Sommige uitzendingen werden niet afgespeeld. Dit is verholpen.

General

Release June 10, 2016
Date Added November 30, 2011
Version 2.1

Operating Systems

Operating Systems iOS
Additional Requirements Compatible with: ipad2wifi, ipad23g, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini4g

Popularity

Total Downloads 1
Downloads Last Week 0
Report Software

Related Apps

Microsoft PowerPoint logo

Microsoft PowerPoint

Free
Microsoft PowerPoint
Microsoft Excel logo

Microsoft Excel

Free
Microsoft Excel
CamScanner | Document Scanner and PDF Creator logo

CamScanner | Document Scanner and PDF Creator

Free
CamScanner | Document Scanner and PDF Creator
Microsoft Word logo

Microsoft Word

Free
Microsoft Word
Promo image for CNET Shopping

Get the best price on everything

Shop your favorite products and we’ll find the best deal with a single click. Designed to make shopping easier.