Icon of program: Politie

Politie for Android


Key Details of Politie

  • Dit is de officile app van de Nationale Politie...
  • Last updated on 12/27/2019
  • There have been 6 updates
  • Virus scan status:

    Clean (it's extremely likely that this software program is clean)


Enlarged image for Politie

Developer's Description

Dit is de officile app van de Nationale Politie...

**Dit is de officile app van de Nationale Politie**

De politie stelt deze app gratis beschikbaar. Via de app kunt u:

Snel een melding of een tip sturen over bijvoorbeeld een verdachte situatie, inclusief een foto of video. Naast een melding over een situatie waarvan u de politie op de hoogte wil stellen kunt u ook een klacht of compliment over politieoptreden doorgeven.

U kunt verkopersgegevens checken voordat u met iemand zaken doet via een handelssite of webshop. U kunt met de app controleren of er meldingen over het emailadres, iban nummer, telefoonnummer of website van deze (ver)koper zijn gedaan.

Checken of producten gestolen zijn. Controleer voor u iets tweedehands koopt of het aangeboden product bij de politie als gestolen geregistreerd staat. In deze functionaliteit kunt u de camera van uw mobiel barcodes en/of kentekens scannen om deze te controleren. Ook kunt u handmatig unieke serienummers invoeren en controleren op diefstal. (zie ook stopheling.nl)

Wijkagenten in de buurt zoeken, zodat u weet wie de plaatselijke contactpersoon is.

Politiebureaus in de buurt zoeken. U kunt het adres, postadres, de openingstijden en eventuele extra informatie van politiebureaus vinden.

De app is geoptimaliseerd voor het gebruik met een smartphone en zal in de toekomst snel verder worden uitgebreid met nieuwe functies.

Heeft u vragen en/of opmerkingen over deze app? Gebruik het feedbackformulier in de app


Explore More