X

Patrick Niessen Biljart-App for iOS

By l-appz.com Free

Developer's Description

Neem ruim 50 minuten gratis (!) priv biljartles bij meervoudig Europees en Belgisch kampioen Patrick Niessen. In tien instructiefilms brengt Patrick u de beginselen van het biljartspel bij. Stoottechnieken en verzamelstoten worden vanuit meerdere perspectieven getoond. Het filmpje met voorbeelden hoe je de Srie Amricaine kunt opbouwen, is voor iedereen leerzaam. Daarnaast wordt ook aandacht besteed aan een goede lichaamshouding en de verzorging van de keu. Onmisbaar voor elke biljarter! Op de smaak gekomen? Deze app is middels in-app aankopen makkelijk uitbreidbaar met de specials Srie Amricaine en Kader 38/2 en 47/2! De app bevat ook links naar handige biljartsites met competities alsook een omvattend overzicht van biljartlocaties in Nederland. Kenmerken:-De Biljart-App bevat 10 gratis biljart instructiefilms-Taalkeuze (Nederlands en Duits)-De Biljart-App is per in-app aankoop uitbreidbaar met de specials:oDe Srie Amricaine (80 minuten, voorlopig alleen in het Nederlands)oKader 38/2 en 47/2 (55 minuten, voorlopig alleen in het Nederlands)

Full Specifications

What's new in version 1.2.0

De app bevat ook links naar handige biljartsites met competities alsook een omvattend overzicht van biljartlocaties in Nederland.

General

Release June 18, 2016
Date Added February 12, 2015
Version 1.2.0

Operating Systems

Operating Systems iOS
Additional Requirements Compatible with: iphone3gs, iphone4, ipodtouchfourthgen, ipad2wifi, ipad23g, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini4g

Popularity

Total Downloads 17
Downloads Last Week 0
Report Software

Related Apps

ESPN: Live Sports & Scores logo

ESPN: Live Sports & Scores

Free
ESPN: Live Sports & Scores

fuboTV Live

Free
fuboTV Live

MLB.com At Bat

Free
MLB.com At Bat
NCAA March Madness Live - Men's College Basketball logo

NCAA March Madness Live - Men's College Basketball

Free
NCAA March Madness Live - Men's College Basketball
Promo image for CNET Shopping

Get the best price on everything

Shop your favorite products and we’ll find the best deal with a single click. Designed to make shopping easier.