X

OpMaat for iOS

Developer's Description

De app Opmaat voor de iPad!Naast de gratis wet- en regelgeving kunt u op uw iPad ook de historische wetteksten gratis vinden n voor onze abonnees de Sdu commentaren op de Nederlandse wet- en regelgeving. De app OpMaat is gratis voor de juridische professional. Al ruim 22.000 professionals maken momenteel gebruik van de gratis OpMaat_App! De app OpMaat is een product van Sdu Uitgevers. Sdu Uitgevers (www.sdu.nl) is n van Nederlands belangrijkste aanbieders van juridische informatie. Sdu Uitgevers voorziet de Nederlandse jurist dagelijks van vaktijdschriften, boeken, studiedagen en online informatie. Deze uitgaven spitsen zich toe op nagenoeg alle rechtsgebieden. Bekende uitgaven zijn OpMaat, maar ook de Sdu Wettenverzameling, Sdu Commentaar en de diverse jurisprudentie-uitgaven. Bekijk www.sdu.nl/OpMaat als u op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen.

Full Specifications

What's new in version 1.2.3

- Naast de gratis wet- en regelgeving kunnen onze abonnees de Sdu Commentaren op de Nederlandse wet- en regelgeving nu ook op de iPhone raadplegen. - Voor suggesties, gebruik de feedbackknop onder de 'i'.

General

Release June 10, 2016
Date Added April 4, 2012
Version 1.2.3

Operating Systems

Operating Systems iOS
Additional Requirements Compatible with: iphone4, iphone4, ipad2wifi, ipad2wifi, ipad23g, ipad23g, iphone4s, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, ipadthirdgen4g, iphone5, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipodtouchfifthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini, ipadmini4g, ipadmini4g

Popularity

Total Downloads 0
Downloads Last Week 0
Report Software

Related Apps

Blue Letter Bible

Free
Blue Letter Bible

Google Mobile App for iPhone

Free
Google Mobile App for iPhone

Dictionary Offline Free

Free
Dictionary Offline Free

Sky Guide: View Stars Night or Day

$2.99
Sky Guide: View Stars Night or Day

Get the best price on everything

Shop your favorite products and we’ll find the best deal with a single click. Designed to make shopping easier.