X
Ons Bos logo

Ons Bos for iOS

Developer's Description

Boswachterij Leende, in het hart van de Kempen, telt zon 2400 hectare. Het naaldbos wordt afgewisseld met loofbos, heidevelden met vennen en stuifduinen, akkers en kronkelpaden. Bij Leenderstrijp vind je typische Brabantse langgevelboerderijen. In het zuiden ligt de eindeloze Groote Heide met vennen en zandverstuivingen. Het Soerendonks Goor, de Riesten en de Strijperheg zijn juist weer moerassig. En rond de boswachterij stromen de Tongelreep en Strijper Aa.Wandelroutes leiden je langs de mooiste en meest karakteristieke delen van het Leenderbos. Ook zijn er fiets, mountainbike en ruiterpaden. Op de speelweides op de Molenheide kun je gezellig picknickenen spelen en er is een hondenlosloopgebied. Overnachten kan op natuurkampeerterrein Leenderbos aan het Strijperpad of in de vakantiewoning in Leenderstrijp.In 'Ons Bos' vind je wandelroutes met extra digitale beleving in de vorm van audio, foto's en video.

Full Specifications

What's new in version 1.5

Naast wandelroutes kunt u nu ook fietsroutes downloaden!Zo vindt u binnenkort onder het thema Historie de route "Fiets mee met de postkoets".Hiermee kunt u dezelfde route fietsen als de postkoets in 1666 aflegde over de Groote Heide.

General

Release June 22, 2016
Date Added February 11, 2015
Version 1.5

Operating Systems

Operating Systems iOS
Additional Requirements Compatible with: iphone4, iphone4, ipad2wifi, ipad2wifi, ipad23g, ipad23g, iphone4s, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, ipadthirdgen4g, iphone5, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipodtouchfifthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini, ipadmini4g, ipadmini4g

Popularity

Total Downloads 0
Downloads Last Week 0
Report Software

Related Apps

Google Maps - Navigation & Transit logo

Google Maps - Navigation & Transit

Free
Google Maps - Navigation & Transit
Waze Navigation & Live Traffic logo

Waze Navigation & Live Traffic

Free
Waze Navigation & Live Traffic
Citymapper - Transit Navigation logo

Citymapper - Transit Navigation

Free
Citymapper - Transit Navigation

Trail Maker

Free
Trail Maker
Promo image for CNET Shopping

Get the best price on everything

Shop your favorite products and we’ll find the best deal with a single click. Designed to make shopping easier.