X
Nvnap + logo

Nvnap + for iOS

By Balazs Orban Free

Developer's Description

Nem tudod mr a fejedben tartani mikor van ismerseid nvnapja? Szeretnl egy tuti mdszert, amivel biztos hogy nem felejted el ket? Meghoztuk a megoldst, itt a Nvnap+ alkalmazs!Push rtests, Mai nap widget s mg sok minden ms! Mindez teljesen INGYEN!---Ti mondttok:"Az egyik leghasznosabb widgetem" Sztzi!:) - 5 csillag"Vgre egy hinypotl app a widgetes rsz nagyon testszik! Rgta vrom erre" Bence04 - 5 csillag"Amilyen egyszeren mkdnie kell, olyan egyszeren olyan egyszeren s szpen mkdik is!" Renczprolland - 5 csillag"Nagyon j alkalmazs, hasznos! :D" Sylverian - 5 csillag"Letisztult, jl mkdik." Saspiercing - 5 csillag"..a hatterben szolidan-remekul mukodo 'must have' kategorias applikacio." Szinrolszinre - 5 csillag"Nagyon j lett az app, n a push rszt hasznlom fleg, must have" Balu0123 - 5 csillag---A Nvnap+ alkalmazsban mindent megtallsz amire szgsged lehet! Az alkalmazs automatikusan kld push rtestst az ltalad megadott idpontban az aktulis napi Nvnaprl. Keress a nvnapok kztt. Egyszeren hzd le az rtestsi kzpontot s a mai Nap nzet alatt mris ltod kinek van npnapja. A Ti vlemnyetek s ignyeitek alapjn ksztettk el a jelenlegi legjobb Nvnapos alkalmazst! Ezenkvl az alkalmazs folyamatosan bvl j funkcikkal!---Funkcik:- Egyszer, modern design- Hivatalos magyar nvnapok- Push rtestst az ltalad vlasztott idpontban- rtestsi kzpont widget- Egsz ves naptr a nnapokrl- Keress a nvnapok kztt- Kedvencek- iOS 9 tmogats- Apple Watch tmogats - iCloud szinkronizls---Az alkalmazs alapfunkcii teljesen ingyenesek. Nincsenek rejtett kltsgek vagy reklmok.A prmium funkcikat (kedvencek, kibvtett widget, sznjelzsek, rtests napja) egy egyszeri in-app purchase-val lehet feloldani.Az alkalmazst folyamatosan frisstjk j funkcikkal a visszajelzseitek alapjn.---Ha tetszik az alkalmazs krlek rtkeld az App Storeban.

Full Specifications

What's new in version 2.0.5

- Lehetsges javtsa az idpontvlasztsnl lv fagyst okoz hibnak- j nvnapok az adatbzisban (Ditta, Kevin) --- Krem jelezztek ha tovbbi hinyossgokat talltok, hogy tudjuk ptolni- Egyb kisebb hibajavtsok s fejlesztsekKsznjk a sok visszajelzst s a tmogatsaitokat! Igyeksznk mindenkinek kielgteni az ignyeit s krseit! rtetek vagyunk! Ha szeretnl segteni, rtkeld az alkalmazst az App Storeban. Ezton is ksznjk akik eddig rtkeltek! Frisstsnl eltnnek a csillagok, ezrt ha van egy fl perced, lgy szves kld be jra az rtkelst. Ksznjk!

General

Release June 22, 2016
Date Added November 13, 2014
Version 2.0.5

Operating Systems

Operating Systems iOS
Additional Requirements Compatible with: ipad2wifi, ipad2wifi, ipad23g, ipad23g, iphone4s, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, ipadthirdgen4g, iphone5, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipodtouchfifthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini, ipadmini4g, ipadmini4g

Popularity

Total Downloads 0
Downloads Last Week 0
Report Software

Related Apps

Map My Walk - GPS Walking & Step Tracker logo

Map My Walk - GPS Walking & Step Tracker

Free
Map My Walk - GPS Walking & Step Tracker
Hair and Beard Styles - Try On Men's Hairstyles logo

Hair and Beard Styles - Try On Men's Hairstyles

Free
Hair and Beard Styles - Try On Men's Hairstyles
Yummly Recipes & Recipe Box logo

Yummly Recipes & Recipe Box

Free
Yummly Recipes & Recipe Box
Bumble - Meet New People logo

Bumble - Meet New People

Free
Bumble - Meet New People
Promo image for CNET Shopping

Get the best price on everything

Shop your favorite products and we’ll find the best deal with a single click. Designed to make shopping easier.