X

Ngjyrat for iOS

By Eriol Gjergji Free

Developer's Description

Ngjyrat sht nj aplikacion edukativ q ndihmon fmijen tuaj t msoj ngjyrat duke luajtur. Ky aplikim sht dizenjuar pr fmij t grupmoshs parashkollor megjithat nuk ka asnj kufizim. do ngjyre paraqet vizatime te bukura dhe emrin e ngjyres qe perfaqeson. Ngjyrat mund t punoj n mnyr automatike dhe manuale. Shfaqja automatike aktivizohet duke prekur dy her rradhazi ekranin dhe ngjyrat do t shfaqen njra pas tjetrs sipas nj intervali kohor.Mnyra manuale krkon prekjen e ekranit nga fmija juaj pr t kaluar ose rreshqiturnga njra ngjyr tek tjetra.

Full Specifications

What's new in version 1.0

General

Release June 11, 2016
Date Added November 24, 2013
Version 1.0

Operating Systems

Operating Systems iOS
Additional Requirements Compatible with: iphone3gs, iphone3gs, ipadwifi, ipadwifi, ipad3g, ipad3g, ipodtouchthirdgen, ipodtouchthirdgen, iphone4, iphone4, ipodtouchfourthgen, ipodtouchfourthgen, ipad2wifi, ipad2wifi, ipad23g, ipad23g, iphone4s, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, ipadthirdgen4g, iphone5, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipodtouchfifthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini, ipadmini4g, ipadmini4g

Popularity

Total Downloads 0
Downloads Last Week 0
Report Software

Related Apps

Peak - Brain Training

Free
Peak - Brain Training

Elevate - Brain Training and Games

Free
Elevate - Brain Training and Games

Turnitin Feedback Studio

Free
Turnitin Feedback Studio

NaturalReader Text to Speech

Free
NaturalReader Text to Speech

Get the best price on everything

Shop your favorite products and we’ll find the best deal with a single click. Designed to make shopping easier.